StoryEditor

Rybička v Lokal Filmis ponúka božskú chuťovečku

30.06.2015, 09:18
Slovenská minerálna voda Budiš, ako jeden z hlavných partnerov prvého slovenského celovečerného animovaného filmu Lokal FILMIS, sa v rámci animovanej kampane predstavuje v podobe cholerickej a večne nervóznej Rybičky.

Tá má úmysel za pomoci životodarnej Budiš fľaše ovládnuť svet. Či sa jej podarí tento diabolský plán dosiahnuť sa dozviete počas 80 minút, zábavne strávených v kine.

Kampaň sa prostredníctvom product placementu zameriava najmä na mladšie ročníky. Limitovaná edícia fliaš s originálnou Lokal Filmis etiketou bude dostupná nielen v obchodných sieťah, ale i na hudobných festivalov.

Aj ty chceš moju fľašu?

Úspech televízneho seriálu, neskôr internetového fenoménu, s názvom Lokal TV je na slovenské pomery nevídaný. Tento projekt si udržuje už dlhé roky obľubu najmä u mladšej generácie. Vďačí za to usilovnému tímu tvorcov okolo mladého talentovaného režiséra Jakuba Krónera (syna známeho herca Jána Krónera), ktorí dokážu presne a s vtipom komentovať domáce, ale aj zahraničné udalosti. Medzi najznámejšie postavičky seriálu, ktorých „hlášky“ u nás už stihli zľudovieť, patria bezpochýb Rytmaus, Menežeris, Pišta Lakatoš, Diabol, či už spomínaná, večne nervózna Rybička.

V spojení s úspešnou značkou Lokal TV a celovečerným filmom, od ktorého sa očakáva veľká návštevnosť, môže takáto kampaň s vtipným headlineom: „Aj ty chceš moju fľašu?“, potenciál prilákať mladšiu generáciu milovníkov minerálnych vôd. Okrem osvieženia značky Budiš a jej zatraktívnenia táto kampaň sľubuje aj nový, netradičný dizajn fliaš. Budiš v limitovanom novom šate je dostupný v 0,6l fľašiach a verziách jemne perlivá a perlivá. 

Zdroj: Divino

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 00:06