StoryEditor

SACR víta turistov na bratislavskom letisku

23.04.2014, 09:57
Bratislavský hrad, prírodné krásy, kultúrne pamiatky a možnosti celoročnej aktívnej dovolenky. Tieto zábery nájdu turisti na veľkorozmernom baneri s rozmermi 31,7 x 3,4 metra, ktorý ich spolu so začiatkom letnej turistickej sezóny víta v príletovej hale bratislavského letiska pri výdajných pásoch batožiny.

Ide o miesto, kde sa turisti po vystúpení z lietadla zdržiavajú najdlhšie. Preto si tu až do konca kalendárneho roka môžu počas čakania na batožinu pozrieť príťažlivé miesta, ideálne pre návštevu počas pobytu na Slovensku.

Bratislavské letisko vybaví ročne 1,6 milióna cestujúcich a je najväčším letiskom na Slovensku. V letnej sezóne poskytne priame pravidelné letecké spojenie do devätnástich destinácií v celej Európe. Slovenská agentúra pre cestovný ruch si preto zvolila priestory letiska, ktoré je pre mnohých návštevníkov vstupnou bránou a miestom prvého kontaktu so Slovenskom, pre inštaláciu veľkoplošného baneru. SACR tak nadväzuje na kampaň, ktorú v minulom roku realizovala na medzinárodnom letisku vo Viedni.

Zdroj: SACR

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 09:45