StoryEditor

Skupina MOL otvára UPPP, nový náborový a rozvojový program pre talentovaných študentov

01.10.2014, 09:31

„Pridaj sa, ak si trúfaš!“

·     UPPP je medzinárodná súťaž z oblasti prieskumu a ťažby ropy a zemného plynu, určená pre študentov prírodných vied a technických odborov na vybraných vysokých školách a univerzitách.

·     Najlepšie tri tímy získajú celkovo 20 000 eur a jedinečnú príležitosť stať sa súčasťou Skupiny MOL,  
v ktorej odštartujú svoju kariéru prostredníctvom programu „UPPP Technical Placement Program“.

·     Registrácia do simulačnej online hry UPPP sa uskutoční od 1. do 23. októbra 2014.

·     Na Slovensku sa do súťaže môžu zapojiť študenti Prírodovedeckej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave a Technickej univerzity v Košiciach.

Skupina MOL, vedúca medzinárodná ropná a plynárenská spoločnosť, otvára nový program z oblasti prieskumu a ťažby ropy a plynu, zameraný na nábor a rozvoj mladých talentov. UPPP program je určený pre študentov a absolventov prírodných vied a ropného inžinierstva. Študenti vybraných vysokých škôl zo 14-tich štátov strednej Európy, Blízkeho východu, a tiež z Veľkej Británie, sa môžu zapojiť do simulačnej online hry UPPP od 1. do 23. októbra 2014. Najlepšie tri tímy získajú celkovo 20 000 eur a jedinečnú príležitosť začať svoju kariéru v Skupine MOL prostredníctvom 18-mesačného programu „UPPP Technical Placement Program“.

„Sme hrdí, že vďaka nášmu novému UPPP programu môžeme dať kvalifikovaným a talentovaným študentom príležitosť stať sa súčasťou Upstream divízie Skupiny MOL, ktorá pôsobí v segmente prieskumu a ťažby ropy a zemného plynu. Program UPPP je zameraný na mladých ľudí, ktorí majú odvahu prijať našu jedinečnú výzvu,“ uviedla Zdravka Demeter Bubalo, viceprezidentka pre ľudské zdroje Skupiny MOL.

Do súťaže sa môžu prihlásiť študenti v trojčlenných tímoch do 23. októbra 2014. Prvou časťou súťaže je simulačná online hra, v ktorej účastníci riešia priemyselné a strategické výzvy na základe virtuálnych scenárov. Úlohy sa týkajú oblasti prieskumu a ťažby a sú zostavené na základe reálnych prípadových štúdií Skupiny MOL. Súťaž vyvrcholí živým finále. Úvodné video k súťaži a bližšie informácie o UPPP, a tiež o ďalších ocenených náborových programoch, nájdete na oficiálnej webovej a facebookovej stránke projektu.

Oficiálna internetová stránka programu: www.uppp.info  

Teaser video: www.uppp.info/enterifyoudare  

Facebook: www.facebook.com/moluppp

Úvodné video k hre: https://www.youtube.com/watch?list=PLLIS5b_etSs-ZWR0E4ngAwhaj2zaYx-My&v=TOjj7_zssTg&feature=player_detailpage

O súťaži UPPP

UPPP je špeciálna súťaž, ktorej cieľom je zvýšiť povedomie o Skupine MOL medzi študentmi a absolventmi vybraných vysokých škôl. Účastníci sa najprv zapoja do simulačnej online hry, v ktorej riešia priemyselné a strategické výzvy ropného a plynárenského priemyslu, z odvetvia prieskumu a ťažby. Úlohy v hre vychádzajú z aktuálnych prípadových štúdií z Pakistanu. Tri najlepšie tímy postúpia do živého finále. Najúspešnejší účastníci získajú celkovo 20 000 eur a príležitosť naštartovať svoju kariéru v Skupine MOL vďaka novému „UPPP Technical Placement Program“. Študenti, ktorí ešte nie sú v záverečnom ročníku štúdia, budú môcť absolvovať štipendijný tréningový kurz alebo letnú stáž.

Zdroj: Neopublic Porter Novelli

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 09:59