StoryEditor

Skupina MOLje generálnym partnerom pretekov WTCC 2015 v Maďarsku

24.03.2015, 11:50
Skupina MOL, popredná ropná a plynárenská spoločnosť, sa stala generálnym partnerom pretekov v rámci série World Touring Car Championship (WTCC) v Maďarsku.

Partnerstvo vzniklo na základe dohody so Skupinou Eurosport, promotérom pretekov a držiteľom komerčných práv WTCC. Táto spolupráca je v súlade s  hodnotami Skupiny MOL, ktorás nadšením podporuje špičkové talenty a športovcov v dosahovaní ich celoživotných ambícií či už je to v oblasti športu alebo ropného a plynárenského priemyslu.

Tak Skupina MOL, ako aj preteky WTCC sa usilujú o rast na medzinárodnej úrovni a zaradenie sa medzi najlepších.„Motoristický šport je  oblasť, kde sa stretávajú disciplína a ambície. Byť sústredený na výkon a zároveň prekonávať svojich súperov je nielen veľkou výzvou, ale aj kľúčom k úspechu. Podobne to je aj v ropnom a plynárenskom priemysle, v ktorom Skupina MOL pôsobí. Šampionát WTCC je čoraz viac populárnejší v Maďarsku, ako aj na medzinárodnej úrovni  a sme hrdí, že môžeme podporovať preteky v Maďarsku, a taktiež dodávať palivo pre celú sériu WTCC vďaka našej spoločnosti Panta Distribuzione S.p.A,“ povedal Dominic Köfner, viceprezident pre korporátnu komunikáciu v Skupine MOL.

Preteky MOL Group WTCC v Maďarsku sú naplánované na prvého až tretieho mája. Odštartujú v piatok prvého mája veľkolepým sprievodom v uliciach Budapešti, kde sa očakáva 300 000 divákov. François Ribeiro, generálny riaditeľ WTCC, uviedol: „Účasť Skupiny MOL na WTCC je už známa vďaka ich partnerstvu s Norbertom Micheliszom, popredným pretekárom šampionátu. Sme skutočne potešení, že Skupina MOL rozšírila svoje aktivity v rámci WTCC a podporila preteky vo svojej domácej krajine, čo spoločnosti prinesie zvýšené zviditeľnenie vozidla Zengő Motorsport,ako aj vysokú publicitu  prostredníctvom televízneho vysielania WTCC.“

 

Zdroj: Neopublic Porter Novelli

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 15:49