StoryEditor

Supreme Communication zastreší komunikačné aktivity spoločnosti CTP na slovenskom trhu

26.04.2016, 13:59
Supreme Communication sa stala komunikačným partnerom medzinárodnej developerskej spoločnosti CTP na Slovensku. Prvé komunikačné a PR aktivity spustia už v apríli.

Supreme Communication zastreší komplexné PR, vrátane mediálnej komunikácie, CSR projektov, krízovej komunikácie a event manažmentu. Svojmu novému klientovi poskytne aj ďalšie služby a skúsenosti z rôznych komunikačných oblastí.

„Sme veľmi radi, že taká dynamická spoločnosť akou CTP v stredoeurópskom priestore nesporne je, vložila do Supreme svoju dôveru. Je to pre nás signálom, že práca, ktorá nás baví a robí nám radosť, dokáže klientov osloviť," povedala Veronika Deckerová, managing director Supreme Communication.

CTP je medzinárodný developer, ktorý sa špecializuje na zabezpečovanie a správu špičkových technologických priemyselných zón na mieru. Klientmi CTP sú miestne aj celosvetové spoločnosti, ktoré realizujú nové alebo rozširujú existujúce strategické investície v strednej Európe. CTP vlastní sieť CTParkov, najväčší integrovaný systém špičkových priemyselných zón v strednej Európe s priestormi triedy A a s rozlohou približne 3,5 milióna m², ktoré sa nachádzajú na viac ako 60 miestach.

Služby  pre klienta CTP zastreší managing director Veronika Deckerová a account managerom projektu je Tímea Pajtinková.

Zdroj: Supreme Communication

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 12:03