StoryEditor

TA3 venovala prezidentským voľbám najviac vysielacieho času spomedzi všetkých slovenských vysielateľov

17.03.2014, 10:55

Prezidentským voľbám venovala televízia TA3 najviac vysielacieho času spomedzi všetkých slovenských televízií. S programom a názormi kandidátov sa vo vysielaní televízie TA3 zoznámilo najviac slovenských divákov. V 14 predvolebných Témach dňa predstavila televízia profily kandidátov v krátkych profilových dokumentoch, po ktorých nasledovala hĺbková diskusia moderátorov s kandidátmi. Predvolebný súboj kandidátov uzavrela rozhodujúca diskusia v predvolebnú nedeľu v relácii V politike, ktorú si v premiére a reprízach 9. a 10. marca pozrelo viac ako 1 milión televíznych divákov. TA3 tak svojím vysielaním poslúžila verejnosti ako najobsiahlejší zdroj informácií pre ich rozhodovanie sa medzi jednotlivými kandidátmi.

V sobotu 15. marca priniesla televízia volebné štúdio, v ktorom sa diváci naživo dozvedeli priebežné výsledky volieb, ako aj prvé reakcie jednotlivých kandidátov. Prvé kolo prezidentských volieb uzavrela včerajšia relácia V politike. Kandidátov a víťazov prvého kola si v premiére a repríze pozrelo viac ako 800 tisíc divákov. Premiéra relácie dosiahla podiel 14,7 %, v kategórii manažérov s vysokoškolským vzdelaním dosiahla podiel takmer 25 %. Včera počas celého dňa sledovalo vysielanie televízie TA3 viac ako 1 800 000 televíznych divákov.

 „Ďakujeme celému tímu televízie TA3, ktorý sa podieľal na príprave vysielania pred a počas 1. kola prezidentských volieb. Naše poďakovanie patrí aj divákom, ktorí nás sledovali. Divákom už teraz môžeme povedať, že aj pred druhým kolom prezidentských volieb si nájdu na obrazovke TA3 všetky dôležité informácie,“ povedala šéfredaktorka TA3 Martina Kyselová.

 

*Poznámka: Uvedené čísla pochádzajú z elektronického merania televízií formou peoplemetrov (zdroj: PMT/TNS.sk).

Zdroj: TA3

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 23:05