StoryEditor

Úrokovú sadzbu hypotéky od UniCredit Bank si môžu ľudia znížiť online – stačí sa zapojiť!

01.08.2014, 10:40
UniCredit Bank s podporou klientov umožní znížiť úrokovú sadzbu novej hypotéky alebo refinancovať hypotéku z inej banky s ú.s. na úrovni až 1,95 % p.a.

Stačí navštíviť internetové stránky www.pod2.cz, respektíve www.pod2.sk a zdieľať odkaz alebo banku začať sledovať na Facebooku či Twitteri.

Každý z návštevníkov internetových stránok www.pod2.cz alebo www.pod2.sk má možnosť svojou aktivitou na sociálnych sieťach úrokovú sadzbu hypotéky od UniCredit Bank o niečo znížiť. Stačí, aby na Facebooku alebo na Twitteri zdieľal odkaz na stránku, alebo na týchto dvoch sieťach začal UniCredit Bank sledovať.

Zároveň na seba môžu všetci, ktorí stránku navštívia, nechať kontakt – po skončení kampane a zverejnení finálnej výšky úrokovej sadzby budú kontaktovaní bankármi UniCredit Bank s uvedenou najvýhodnejšou ponukou. 

„Patríme medzi bankových lídrov a stále prinášameklientom nové inovácie. Táto kampaň je jednou z ukážok toho, že banka môže sociálne siete využívať nielen ako komunikačný kanál a nástroj starostlivosti o zákazníka, ale aj na predaj svojich atraktívnych produktov a služieb,“ uviedol Giovanni Guidi, riaditeľ retailového bankovníctva UniCredit Bank. „Navyše,podmienky sú rovnaké pre existujúcich, ako aj pre nových klientov“, dodal Guidi. 

Česká a slovenská verzia uvedenej stránky funguje samostatne. Na Slovensku si klienti môžu znížiť novú hypotéku alebo refinancovať pôvodnú hypotéku z inej banky s trojročnou fixáciou. Jedinou podmienkou je otvorenieatraktívneho U konta od UniCredit Bank. Kampaň bolaspustená 1.8. 2014 a pobeží najneskôr do 31.8.2014. Kampaň pripravila UniCredit Bank v spolupráci so social media agentúrou Socialsharks.

Zdroj: UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 08:18