Maminka
StoryEditor

Versa Media relaunchuje mesačník Maminka

28.08.2014, 14:07

Vydavateľstvo Versa Media prichádza od septembra na trh tlačených médií s novou podobou časopisu Maminka. Časopis mení vizuálnu podobu a zároveň prichádza aj s novými rubrikami - napríklad sekcia Sama sebou, ktorá sa zameria aj na iné témy ako materstvo (vzťahy, kariéra, krása a pod.). Objaví sa tiež spotrebiteľská rubrika Prieskum trhu, ktorá bude pravidelne prinášať výber najlepších produktov podľa redakcie.

Materiály v časopise sú prepojené s webom Maminka.sk a s Facebookom, kde majú stránky cez 31 000 užívateliek. Na tejto sociálnej sieti chce redakcia využívať možnosť s čitateľkami priamo hovoriť a získavať tak podklady pre tvorbu redakčného obsahu.

 Časopis Maminka vychádza na Slovensku od roku 2009. Venuje sa problematike plánovaného tehotenstva, jeho priebehu, pôrodu, zdraviu a výchove detí až do školského veku. Zároveň sleduje súčasne trendy v pôrodníctve, vývojovej psychológii a pediatrii. Čitateľky v ňom nájdu aj informácie o móde, kozmetike, zdraví, kráse, cestovaní, využití voľného času, bývaní a finančnom zabezpečení rodiny.

Zdroj: Versa Media

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 15:02