StoryEditor

Vydavateľstvo NMH posilňuje svoje online portfólio

05.05.2016, 21:07
Od mája do neho pribudol portál TotalMoney.sk, ktorý sa zameriava na porovnávanie finančných produktov.

Vydavateľstvo News and Media Holding a.s. opäť posilňuje svoje online portfólio. Pribudol do neho od začiatku mája portál TotalMoney.sk, ktorý je lídrom v rámci porovnávačov finančných produktov. Jednotka v transakčnom biznise sa tak stala ďalším silným portálom vydavateľstva NMH, ktoré akvizovalo 80 % spoločnosti TotalMoney, s.r.o.

 

Spoločnosť TotalMoney pôsobí na slovenskom trhu od roku 2009 a zameriava sa na porovnávanie finančných produktov ako pôžičky, hypotéky, kreditné karty, sporiace produkty, energie, poistenie a ďalšie. Prevádzkuje najväčšiu affiliate sieť na Slovensku, zameranú na predaj finančných produktov a je najväčším lead generátorom pre finančné produkty na slovenskom trhu.

„Spoločnosť TotalMoney, s.r.o. vnímame ako najsilnejšieho hráča v oblasti porovnávania finančných produktov na Slovensku. Sme radi, že sme získali produkt TotalMoney do online portfólia NMH a verím, že služba naďalej porastie a stane sa jednou z hlavných transakčných služieb, ktoré portfólio NMH bude svojím návštevníkom ponúkať,“ povedal predseda predstavenstva NMH Peter Mertus.

Súčasný manažment TotalMoney sa nemení a v čele zostávajú doterajší majitelia Peter Kolárik, Luděk Mlčoch a Juraj Lisoň, ktorým aj naďalej patrí podiel v spoločnosti vo výške 20 %. „NMH je jedným z popredných lídrov v mediálnom biznise na Slovensku s obrovským zásahom, tak v printovej, ako aj online populácii. Od spolupráce si sľubujeme masívnejší klientský zásah, uvedenie nových produktov na trh v oblasti porovnávania, a teda aj dynamickejší rast,“ dodal Peter Kolárik.

 

Zdroj: NMH

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 03:02