StoryEditor

Zažite Tour de France v slovenských mestách so ŠKODA GREEN ROADSHOW 2016

22.06.2016, 14:18
ŠKODA pri príležitosti 103. ročníka pretekov Tour de France ponúka možnosť zajazdiť si úsek zo svetoznámej trate a vyhrať zaujímavé ceny.

Priaznivci cyklistiky majú teraz jedinečnú šancu zdolať časť slávnych pretekov na cyklotrenažéri počas ŠKODA GREEN ROADSHOW 2016 vo viacerých slovenských mestách. Pripravené sú nielen rôzne súťaže, ale aj testovanie nových modelov značky ŠKODA. Navyše v každom meste hrajú účastníci o automobil ŠKODA na víkend s plnou nádržou. Zoznam miest nájdu fanúšikovia cyklistiky a značky ŠKODA na www.skoda-auto.sk.

Pre nadšencov cyklistiky pripravila ŠKODA skvelú príležitosť nasadnúť na bicykel a zdolať časť populárnej trate legendárnych pretekov Tour de France. Do špeciálnej ŠKODA GREEN ROADSHOW 2016 sa budú môcť fanúšikovia cyklistiky zapojiť tak, že absolvujú 3 kilometre jazdy na cyklotrenažéri a pomôžu tým vytvoriť živú reťaz v dĺžke tohtoročnej Tour de France - celkovo 3 519 kilometrov. Súčasťou bohatého programu budú aj rôzne súťaže pre malých či veľkých, chutné občerstvenie, a tiež testovanie nových modelov značky ŠKODA. Každý deň bude vyžrebovaný jeden výherca balíka hodnotných darčekových predmetov ŠKODA. Navyše v každom meste hrajú účastníci o automobil ŠKODA na víkend s plnou nádržou.

Otestujte si modely ŠKODA a vyhrajte skvelé ceny. Príďte na ŠKODA GREEN ROADSHOW 2016 do vybraných miest Slovenska, ktorá bude trvať až do finálového týždňa Tour de France. Zoznam miest, ktorý priebežne dopĺňame, nájdete na www.skoda-auto.sk.

 

ŠKODA podporuje cyklistiku

Cyklistika je jedným z pilierov sponzoringovej stratégie spoločnosti ŠKODA AUTO. Okrem iného je už od roku 2004 oficiálnym partnerom a dodávateľom oficiálneho automobilu na legendárnej Tour de France. Spoločnosť na Tour partnersky zastrešuje rovnaké obdobie aj jeden z dresov pre individuálne hodnotenie. V roku 2015 vymenila ŠKODA partnerstvo bieleho dresu za partnerstvo prestížneho zeleného dresu. Novým oficiálnym partnerom zeleného dresu pre najlepších špurtérov je ŠKODA AUTO aj na pretekoch okolo Španielska La Vuelta, ktoré podporuje od roku 2011.

ŠKODA AUTO dlhodobo podporuje cyklistiku aj na Slovensku. Je partnerom prestížnych cyklistických pretekov Okolo Slovenska, a od roku 2015 aj novým partnerom najväčšej cyklistickej charitatívnej akcie na Slovensku - Cez Slovensko na bicykli za 5 dní. Spoločnosť ŠKODA AUTO Slovensko je už siedmy rok hrdým partnerom Petra Velitsa, jedného z najúspešnejších cyklistov v histórii Slovenska a z pozície generálneho partnera podporuje už tretí rok aj sériu najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku ŠKODA BIKE OPEN TOUR, na ktorú vás pozývame. Bližšie informácie nájdete na stránke www.skoda-bike-open-tour.sk, kde sa môžete na preteky série aj registrovať.

Zdroj: ŠKODA AUTO Slovensko

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 06:01