StoryEditor

„Ži ako Fun rádio!“, vyzýva komerčná dvojka v novej imidžovej kampani

01.10.2014, 09:42

Fun rádio od 1. októbra 2014 spúšťa novú imidžovú kampaň, počas ktorej sa na mesiac zmení na motivačné rádio. Hlavnými tvárami kampane, ktorú stanica pripravila v spolupráci s agentúrou Zaraguza, je moderátorská dvojica z Rannej šou Junior a Marcel.

Zámerom kampane s headline-om „Ži ako Fun rádio!“ je povzbudiť poslucháčov, aby vyšli zo zabehnutých koľají a zmenili svoj život štýlovo s Fun rádiom. Stanica chce poslucháčov motivovať, aby sa pustili do vecí, ktoré ich celý život lákali ale nevedeli sa k nim odhodlať a aby aj obyčajné veci robili po svojom - štýlovým spôsobom.

Nositeľmi inšpirácie, povzbudenia, pozitívnej zmeny a hlavne zábavy s tým spojenej budú moderátori Fun rádia a hlavným motivačným prvkom bude špeciálna hudba, ktorá má ľudí nakopnúť, aby zmenili alebo zlepšili niečo vo svojom živote. „Hráme hudbu, ktorá ťa nakopne“ je hlavným prísľubom kampane.

Kampaň bude prepojená na vysielanie a na web Fun rádia. Obsah vysielania sa bude postupne venovať rôznym témam a sféram života, v ktorých ľudia potrebujú najčastejšie dodať odvahu či odhodlanie. Obsahom budú inšpiratívne príbehy moderátorov, známych osobností či neskôr aj samotných poslucháčov.

Tí sa budú môcť podeliť o svoje malé-veľké životné zmeny, ku ktorým sa odhodlali, prostredníctvom formuláru na webe Fun rádia. Poslucháči môžu posielať fotografie cez novú mobilnú aplikáciu Fun rádia, ktorá umožňuje pohodlný kontakt s rádiom, alebo jednoduchým použitím hashtagu#ziakofunradio pri fotografiách na sociálnych sieťach, ktoré zmenu zachytávajú, respektíve zachytávajú tých, ktorí žijú ako Fun rádio.

„Cieľom kampane je budovanie lifestylovej komunity okolo značky Fun rádia, prehĺbenie vzťahu poslucháča ku značke, posilnenie vnímania hudby ako aj oslovenie nových poslucháčov“, vysvetľuje marketingová riaditeľka Fun rádia Zuzana Gašparovičová.

Podľa šéfky marketingu má Fun rádio v pláne v rozbehnutej koncepcii pokračovať aj po ukončení kampane v externých médiách.

Okrem self-promo spotov vo vysielaní Fun rádia pozostáva kampaň z televízneho spotu, printových a outdoorových vizuálov, prebiehať bude aj na webe, v kinách a na sociálnych sieťach.

TV spot: https://www.youtube.com/watch?v=xwMDzofBbbQ

Vizitka kampane:

·     Kreatívna agentúra: ZARAGUZA

·     Creative Director: Michal Pastier, Igor Majkút

·     Copywriter: Michal Pastier

·     Art Director: Igor Majkút

·     Account: Saša Poliaková

·     Réžia TV spotu: Juraj Štepka

·     Kamera TV spotu: Jakub Dvorský

·     Produkcia: Leopard Production

Zdroj: Fun rádio

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 13:27