StoryEditor

Zmeny vo vydavateľstve Star production

02.09.2014, 14:16

Od 1. septembra 2014 prichádza vo vydavateľstve STAR production, s.r.o. k viacerým významným zmenám. Na miesto obchodného riaditeľa nastupuje Ing. Pavol Hanzel, ktorý nahrádza Martinu Valachovú. Pavol Hanzel pôsobil na mieste riaditeľa Fun Rádia, obchodného riaditeľa STV, riaditeľa marketingovej komunikácie Matador Group a ďalších manažérskych postoch v súkromnej i verejnej sféry.

„Vo sfére médií sa pohybujem prakticky celý svoj profesionálny život. Svoje skúsenosti a poznatky z predchádzajúceho obdobia chcem využiť v spoločnosti STAR production, ktorá patrí medzi konsolidované firmy s modernou filozofiou komunikácie s čitateľmi i obchodnými partnermi,“ hovorí nový riaditeľ obchodu Ing. Pavol Hanzel. Ako dodáva, jeho snahou je prepojiť  komunikáciu titulov a projektov vydavateľstva do úspešných obchodných aktivít v novej, dynamickej, presne cielenej forme marketingovej komunikácie so zachovaním a zvyšovaním atraktívnosti obsahu jednotlivých titulov.„Priblížime sa viac k ľuďom i obchodným partnerom, nielen tradičnými cestami, ale aj nadčasovým a moderným spôsobom, ktorý potvrdí históriu a ukáže budúcnosť komunikácie printových médií na Slovensku.“

Ďalšou významnou zmenou vo vydavateľstve je nový titul Slovenka Zdravie rodiny, ktorý sa na pultoch objaví 5. septembra. Nový časopis na 100 stranách ponúkne čitateľom informácie o zdravom životnom štýle v rubrikách šport, stravovanie, móda, psychohygiena, voľný čas, ale i rodina. Slovenka Zdravie rodiny tak dopĺňa portfólio titulov určených moderným ženám všetkých vekových kategórií a stáva sa rovnocenným partnerom už existujúcich magazínov Slovenka a Praktická Slovenka.

Od septembra 2014 zároveň vydavateľstvo opúšťa spoločenský dvojtýždenník Star, ktorý však na slovenskom trhu nekončí, ale prechádza pod nového vydavateľa - Michala Hoštáka.

Zdroj: Star production

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 18:19