StoryEditor

Známe tváre vyšli s kožou na trh. Pozrite si Spoveď

30.10.2014, 14:59

Emócie, tajomstvá, životné zlomové udalosti... Na obrazovky televízie JOJ sa vracia publicistický žáner, ktorý už roky diváci postrádali. Relácia Spoveď rozpráva príbehy známych slovenských osobností, ktoré sa museli popasovať s neľahkými udalosťami. Začíname dnes o 21.40 šokujúcim rozhovorom Dušana Cinkotu spoza mreží!

Niektoré osobnosti slovenského šoubiznisu prežili v živote hraničné situácie, o ktorých je veľmi ťažké hovoriť. Známe tváre sa však dokázali s nepriazňou osudu pobiť, vyrovnať sa s ňou a pretaviť v udalosť, ktorá ich posilnila. Publicistický cyklus Spoveď prináša ako jediný pohľad na tieto zlomové životné príbehy aj z pohľadu samotných ústredných postáv.

V štvrtok 30. októbra o 21.40 predstaví televízia JOJ prvý príbeh, ktorého hlavným aktérom je herec Dušan Cinkota. Ten sa od januára 2013 díva na svet spoza mreží väznice, kde si pre drogovú trestnú činnosť odpykáva osemročný trest.  Cinkota však nabral odvahu a rozhodol sa vyjsť s kožou na trh. Úprimná výpoveď herca bude určite divácky atraktívna.  „Nikdy som sa nezapredal úplne. Nikdy som nič neukradol ani nevzal z domu, akurát dušu som zapredal,“ prezradil Cinkota vo svojej spovedi. 

Za pútavou reláciou Spoveď stojí stabilný tím DNA production, ktorý majú na konte niekoľko divácky úspešných titulov ako je Mesto tieňov, Odsúdené, Dr. Ludsky, Dr. Dokonalý, Vdova.  Natáčanie prebiehalo pod taktovkou úspešného režiséra Petra Bebjaka a producenta Rasťa Šestáka. „Dúfam, že sa naše spracovanie neľahkých osudov známych slovenských osobností bude divákom páčiť. Už prvá časť s Dušanom Cinkotom bude veľmi zaujímavá. Odhalil veci, o ktorých nikdy nehovoril možno ani pred svojimi blízkymi, nieto ešte na kameru. Veľmi som ho obdivoval, že sa k svojim chybám a problémom, ktoré spôsobil, postavil tvárou v tvár, rovno a úprimne,“ prezradil o natáčaní Šesták.

Okrem intímnej spovedi Dušana Cinkotu čaká divákov množstvo úprimných rozhovorov plných pútavých slov a emócií. Pred kameru sa rozhodol predstúpiť napríklad Andy Hryc alebo Štefan Skrúcaný. Ďalší diel z publicistického cyklu budú môcť diváci vidieť 13. novembra v TV JOJ.

Zdroj: Joj Group

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 16:29