Bencik Culinary Group
StoryEditor

Vapiano začína písať svoju históriu už aj v Prahe pod taktovkou slovenského gastronóma!

07.08.2017, 13:33
Autor:
TSTS
Majiteľ spoločnosti Bencik Culinary Group, Pavol Benčík, otvoril prvú reštauráciu VAPIANO patriacu do úspešnej medzinárodnej siete. Prevádzka špecializujúca sa na taliansku kuchyňu už teraz žne veľký úspech. Za prvé tri dni ju navštívilo viac než 2 000 ľudí!

Čerstvé a presne podľa vášho gusta, najmä tým je charakteristická reštaurácia VAPIANO. Jednou z jej hlavných výhod je sloboda. V reštaurácii sa pohybujete ako chcete a máte všetko pod kontrolou. Miestnym majstrovským kuchárom sa hovorí „priateľský vapianista“, keďže sa daný čas venuje len vám a neprekvapíte ho žiadnym prianím ani otázkou. Spolu s ním môžete vymyslieť niečo úplne originálne alebo sa dozviete, aké ingrediencie k sebe ladia a aké nie. Či už sa rozhodnete pre pizzu, cestoviny, šalát, predjedlo alebo dezert, bude to presne tak, ako si vy vymyslíte. Chuťové poháriky sa do poslednej bodky splnia aj vegetariánom, kulinárskym kreatívcom či milovníkom klasiky. Každá surovina je kvalitná, čerstvá a starostlivo vybraná a aj základ pre domáce cestoviny je pripravený len krátko pred tým, než ste prišli.

Prvé pražské VAPIANO nájdete v obchodnom centre Quadrio. Na ploche 640 m2 má 200 miest na sedenie a otvorené je každý deň od 11.00 do 23.00 hod. Okrem chutného jedla vás určite očarí atmosféra aj interiér. VAPIANO je kozmopolitné, moderné a útulné. Jeho autorom je milánsky architekt a dizajnér Matteo Thun, ktorého zámerom bolo, aby sa hostia cítili dobre. Podarilo sa mu to dosiahnuť kombináciou tlmených farieb, dreveného nábytku a živých rastlín.

Medzinárodná sieť reštaurácií VAPIANO so špecializáciou na taliansku kuchyňu vznikla v roku 2002 v Hamburgu. Svojim inovatívnym konceptom „Fresh Casual Dining" vtedy značka odštartovala novú kategóriu gastronomických služieb. Dnes má VAPIANO 186 reštaurácií v 32 krajinách na 5 kontinentoch. Pavol Benčík ako partner medzinárodnej siete VAPIANO otvorí ďalšiu českú prevádzku už tento október a na pláne je aj Slovensko.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 12:33