Smart Vikings
StoryEditor

SMART VIKINGS a Principio MSD oficiálne oznámili vzájomnú fúziu

28.08.2017, 12:05
Autor:
TSTS
Dňa 11.8.2017 softvérové spoločnosti SMART VIKINGS a Principio MSD oficiálne oznámili vzájomnú fúziu. Nová spoločnosť ponesie meno SMART VIKINGS a bude pokračovať v trende vývoja softvéru na mieru a využívaní moderných technológií. Vikingovia budú i naďalej pre svojich klientov najmä spoľahlivým a dlhodobým partnerom na ich ceste k inováciám a šikovným riešeniam.

SMART VIKINGS & Zuzana Čechovská

SMART VIKINGS, ako úspešná programátorská agentúra, poskytovala viac ako 7 rokov svoje služby značkám ako Siemens, Peugeot, Across, Tatra Banka, KIA či mnohým ďalším. V úzkej spolupráci s reklamnými agentúrami ako MADE BY VACULIK, THIS IS LOCCO ci Istropolitana Ogilvy vzniklo viacero kreatívnych i ocenených digitálnych projektov.

Vikingovia programovali prakticky všetko, od fancy mikrostránok, cez zložitejšie weby a webové aplikácie, databázové systémy, hry na sociálne siete až po mobilné aplikácie. Na ich čele stojí šikovná Zuzka Čechovská, ktorej sa ako CEO podarilo vybudovať stabilný tím s množstvom kvalitných projektov a verných klientov.

Úspešný CEO je vtedy, ak môže spokojne odísť a firma bude fungovať ďalej. V Zuzkinom prípade bolo, po 7 rokoch vo vedení SMART VIKINGS, hlavnou úlohou nájsť niekoho, kto by vedel prevziať jej žezlo. Človeka, ktorý pracuje systematicky a rozumne, je rešpektovaný v tíme i zákazníkmi, no na druhej strane kreatívny a odhodlaný klásť na stôl odvážne nápady s dlhodobou víziou. A tak sa Principio MSD na čele s Ľudovítom Frantom stalo väčšinovým vlastníkom firmy.

Principio MSD & Ľudovít Franta

Ľudovít Franta, ako jeden zo zakladateľov dizajnovej firmy Principio MSD, vedie spoločnosť viac ako 6 rokov. K ich klientom patria Adidas Group Slovensko, dánsky klient Nordic Foodie či Slovenská Pošta. Principio sa venujú celkovému riešeniu webových aplikácií a navrhovaniu interných firemných riešení. Dodávajú produkty komplexne s aktuálnou grafikou, či už pre web alebo mobilné platformy s developmentom pre iOS aj Android. Cit pre dizajn premietajú aj do offlinu, kde vyrábajú netradičný nábytok na mieru, doplnený o zariadenia, ktoré dokážu zbierať dáta z prostredia kancelárie. Kreatívny dizajn a softvérové riešenia tak dokonale prepoja online s offlineom.

Fúzia firiem a ich spoločná vízia

Trh fúzií a akvizícií zaznamenáva na Slovensku zaujímavý vývoj. Podnikanie je v dnešnej dobe výsadou šikovných no najmä trpezlivých ľudí. Budovanie vlastnej firmy a značky je krásny no náročný proces. Preto sa tento rok spojil dizajn s technológiou. Kreativita s logikou. Priateľ s priateľom. Principio so SMART VIKINGS.

„Máme naozaj obrovskú radosť, že sme naše zlúčenie urobili v tomto čase a poskytneme tak výhody našim zákazníkom a nové príležitosti našim zamestnancom, “ zhodnotil co-founder Ľudovít Franta. SMART VIKINGS tak zdieľa svoje odhodlanie stavať na prvé miesto vždy zákazníka a svoju kultúru založenú na efektívnych riešeniach, inováciách a proklientskom prístupe. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 06:25