Immofinanz
StoryEditor

IMMOFINANZ štartuje „easy shopping“, prvú medzinárodnú reklamnú kampaň svojej retailovej značky STOP SHOP

19.09.2017, 10:32
Autor:
TSTS
Spoločnosť IMMOFINANZ zjednotila marketing svojej medzinárodnej retailovej značky STOP SHOP, ktorá pokrýva takmer 70 miest v siedmich krajinách.

Nový claim "easy shopping " zhmotňuje základné hodnoty značky: STOP SHOP je atraktívny a praktický lokálny dodávateľ s rôznorodou ponukou produktov, ktorý ponúka kvalitu za rozumnú cenu a dobrú dopravnú dostupnosť. Všetky reklamné kampane bude teraz kreovať centrála vo Viedni a pomocou nich značku  STOP SHOP propagovať vo všetkých krajinách. Aktuálna kampaň "späť do školy" predstavuje začiatok nového marketingového prístupu.

“Naše portfólio nehnuteľností sa sústreďuje na značky. Sú príšľubom kvality pre našich zákazníkov a budujú dôveru. Vysoká miera zjednotenia nielenže tvorí základ silnej rozpoznateľnosti značky na trhu, ale prináša aj úsporu nákladov. Namiesto rozvíjania viacerých individuálnych konceptov zavádzame jednotný koncept vo všetkých krajinách. Tento prístup momentálne rozširujeme na marketingovú podporu našej značky a STOP SHOP je východiskovým bodom," vysvetľuje Dietmar Reindl, COO spoločnosti IMMOFINANZ.

“Zrealizovali sme reprezentatívnu trhovú analýzu všetkých 67 obchodných miest STOP SHOP s cieľom identifikovať najsilnejšie hodnoty značky, teda dôvody, prečo ľudia navštevujú naše STOP SHOP-y. To vytvorilo základ pre náš nový claim "easy shopping",“ uviedol Bernhard Klein, Head of International Marketing and Brand Management spoločnosti IMMOFINANZ. “Vizuály reklamy využívajú vtipné postavy na vytvorenie potreby a sú doplnené titulkom: STOP SHOP má pre vás tú pravú ponuku!“

Okrem stratégie a vizuálov sme tiež nanovo zadefinovali korporátny dizajn: logo v reklame sa zväčšilo a bude komunikované spolu s reklamným claimom "easy shopping" a smajlíkom pod logom.

STOP SHOP predstavuje značku retailových parkov spoločnosti IMMOFINANZ. Vyznačujú sa štandardizovaným formátom a atraktívnym zoskupením nájomníkov. Tieto prevádzky sa nachádzajú predovšetkým v spádových oblastiach s 30.000 až 150.000 obyvateľmi a vo všeobecnosti majú 8.000 až 15.000 m2 prenajímateľného priestoru. STOP SHOP-y sú atraktívnymi nehnuteľnosťami s jednotnými štandardmi kvality, s konceptom „easy shopping“, ktorý uspokojí každodenné potreby a vysokou mierou rozpoznateľnosti značky. Portfólio STOP SHOP spoločnosti IMMOFINANZ v súčasnosti pokrýva 67 lokalít v siedmich krajinách s celkovou rozlohou prenajímateľných priestorov približne 456.000 m² a obsadenosťou ku koncu júna 2017 na úrovni 97,7 %.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 10:37