Get2gether
StoryEditor

Convention Bureau Get2gether v Bratislave

17.10.2017, 11:47
Autor:
TSTS
Vďaka svojim piatim top partnerom a vyslancom kulinárskeho umenia z regiónu Weinviertel priniesla kancelária Convention Bureau Dolné Rakúsko do slovenského hlavného mesta chuť na firemné podujatia v Dolnom Rakúsku.

Prečo by ste mali najskôr pracovať a až potom si užívať, keď môžete mať oboje naraz? Pod týmto mottom pozvala kancelária Convention Bureau Dolné Rakúsko (CBNÖ) 4. októbra do hotela LOFT v Bratislave viac ako 50 firemných klientov a zástupcov eventových agentúr z Bratislavy a okolia, aby im predstavila výhodné, ale aj pôžitkárske stránky Dolného Rakúska ako možnej destinácie na organizovanie firemných podujatí. Vedúca kancelárie CBNÖ, pani Edith Mader, odprezentovala v družnej atmosfére podujatia dolnorakúsku pohostinnosť aj praktickými príkladmi, a to výberom vynikajúcich vín z regiónu Weinviertel a pozvaním predsedu združenia Niederösterreichische Wirtshauskultur, Haralda Pollaka ako veľvyslanca pôžitkov.

„Centrálna poloha a dobrá dostupnosť, rozmanitá ponuka lokalít a vynikajúca gastronómia sú pre našich slovenských susedov hlavné dôvody, pre ktoré sa rozhodnú realizovať svoje semináre, kongresy a motivačné podujatia práve v Dolnom Rakúsku,“ hovorí Edith Mader, ktorá, okrem iného, zdôrazňuje rastúci význam slovenského trhu: „Naša susedná krajina patrí už roky k trhom so stúpajúcou mierou rastu. K tomu prispievame nielen networkingovými akciami, ako je tá dnešná, ale aj vlastnou webovou stránkou v slovenskom jazyku. Táto stránka má budúcim klientom pomocou funkcie „Venue Finder“ uľahčiť vyhľadanie ideálneho miesta v Dolnom Rakúsku na organizovanie podujatí, rokovaní a kongresov.

Informácie a pôžitok na najvyššej úrovni

Päť partnerov z celkového počtu 44 top partnerov kancelárie Convention Bureau Niederösterreich (Congress Casino Baden, Nationalpark Donau-Auen, Römerstadt Carnuntum, Schloss Hof a St. Pölten Convention Bureau) si nenechalo ujsť príležitosť prezentovať v Bratislave svoje služby. Predseda združenia Niederösterreichische Wirtshauskultur, Harald Pollak, z reštaurácie Retzbacherhof v Unterretzbachu, predstavil nielen najväčšie rakúske združenie gastroprevádzok, ale aj typické jedlo z regiónu Weinvertiel, a to karamelizovaný krupicový trhanec so zaváranými slivkami. Hostia si na ňom výborne pochutili a recept si odniesli domov ako milú spomienku na tento informatívny a kulinársky večer.

O kancelárii Convention Bureau Dolné Rakúsko (CBNÖ)

CBNÖ je nezávislá informačná a koordinačná platforma pre hospodársky cestovný ruch Dolného Rakúska. Slúži ako centrálne miesto pre dopyty, podporuje svojich domácich aj zahraničných klientov pri organizácii ich podujatia a zároveň poskytuje príspevok na kongres (do 3000 EUR).

Pri sprostredkúvaní lokalít, možností prenocovania a eventových agentúr sa CBNÖ môže spoľahnúť na kvalifikovaných partnerov. Okrem profesionálnych organizátorov kongresov je v súčasnosti k dispozícii 43

prevádzok a lokalít s najlepšími infraštruktúrnymi podmienkami, ktoré sú označené ako top partneri.

Ďalšie informácie nájdete na stránke: www.conventiou.dolne-rakusko.info

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 13:12