Evita
StoryEditor

Príbeh od Evity mieri do kín. „Chcem divácky úspech,“ hovorí Núñez

27.04.2015, 15:22
Pri produkcii filmu Všetko alebo nič sa spojili Peter Núñez a PR agentúra Dynamic Relations. Autorkou scenára je Evita.

Kniha Všetko alebo nič, ktorá napísala Eva "Evita" Urbaníková, mieri na filmové plátna. Pre producenta televíznej zábavy Petra Núñeza je to prvý kinofilm, pre PR agentúru Dynamic Relations prvý prípad koproducentskej účasti na umeleckom projekte. Stratégie o tom informovala agentúra.

Všetko alebo nič je podľa Evity "príbehom o vzťahoch, ktoré nás valcujú, o ženskom priateľstve, ktoré nás chráni, o mužoch na ktorých sa nezabúda". Premiéra filmu je plánovaná na január 2016.

 

Čo na film hovoria tvorcovia a PR?

 

Peter Núñez:

„Mojou najvyššou métou pri rozhodnutí stať sa filmovým producentom je a bol návštevník slovenského kina. A mojou kľúčovou ambíciou je natočenie nekompromisne remeselne kvalitného a divácky úspešného romantického filmu. Myslím si totiž, že základom funkčného filmového prostredia a priemyslu, ktorý na Slovensku podľa mňa v skutočnosti neexistuje, je divák, ktorý bude čakať na slovenské tituly, bude sa na ne tešiť a bude na ne aj masovo chodiť do kina“.

 

Karol Wolf:

„Dynamic Relations kedysi dávno pri svojom vzniku pôsobil aj ako producent dnes už zosnulej autorskej dvojice Stano Radič a Jaro Filip, ale toto je iný projekt. Navyše, okrem priameho vstupu do produkcie filmu Všetko alebo nič, sa veľmi tešíme aj na samotné PR pre tento projekt. Už dnes premýšľame nad premiérou a myslím, že máme už dnes niekoľko nápadov, ktoré uvedú tento film úplne inak, ako bývalo doteraz zvykom.“

 

Evita:

„Pre autorku je príjemnou výzvou, ak sa má kniha objaviť na filmovom plátne. Ak som ešte dostala možnosť napísať scenár a priamo ovplyvňovať obsadenie a celý proces, nemala som prečo váhať. Je to ďalšia úroveň, ktorá je aj veľkou výzvou, lebo dobrý komerčný slovenský film sa podarí málokomu.“

 

 

Autorka bestsellerov Eva Urbaníková má aktuálne ešte jednu novinku: dnes vstúpil na printový trh nový lifestylový magazín Evita. Mesačník bude vychádzať vo vydavateľstve MAFRA Slovakia. Ponúkne zaujímavé čítanie na 148 stranách za stánkovú cenu 2,40 eur. "Teším sa, že tvoríme časopis pre ženy, ktoré robia všetko pre to, aby boli spokojné," prihovára sa Evita Urbaníková. Prečítajte si viac o časopise Evita a pozrite si fotografie z krstu. Rozhovor s Evitou nájdete v Stratégiách 4/2015, ktoré sú práve v predaji.

 

 

Vizitka filmu Všetko alebo nič

Réžia: Marta Ferencová

Producent: Nunez NFE (slovensko-česko-poľská koprodukcia)

Koproducent: Dynamic Relations 2000

Partneri: Slovenské pramene a žriedla, St. Nicolaus

Scenár: Podľa knihy Evity Urbaníkovej Všetko alebo nič

Plánovaná premiéra: Január 2016

 

Chcete byť pravidelne informovaní o dianí v brandži? Odoberajte bezplatný newsletter Stratégií.

https://www.youtube.com/watch?v=QwH0j5VZ57A&feature=youtu.be

Zdroj: rm

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 21:02