StoryEditor

Najväčší vyhľadávač zliav Odpadneš.sk spúšťa vlastný porovnávač cien

02.12.2014, 10:50

Zákazníci Odpadneš.sk si oddnes môžu overiť, či je ponúkaná zľava skutočne najvýhodnejšia už nielen na zľavových serveroch. Odpadneš.sk začlenil do svojho portfólia portál Superdeal.sk, čo umožnilo vznik nového komplexného vyhľadávača najlepších cien a zliav.

Všetci návštevníci si odteraz budú môcť ľahko porovnať či nenakúpia v inom obchode lacnejšie alebo nezískajú kvalitnejšie služby. Odpadneš.sk totiž každý deň preveruje ponúkané ceny 1 740 000 produktov z 235 e-shopov. 

„Sme radi, že Odpadneš.sk sa stáva ešte užitočnejším pomocníkom pri hľadaní tej najlepšej ponuky. Chceme prinášať najvýhodnejšiu možnosť nákupov a ušetriť tak Slovákom ťažko zarobené peniaze. Máme dlhoročné skúsenosti vo svete zliav a zakladáme si na spolupráci s overenými a stabilnými partnermi. Verím, že Odpadneš.sk v predvianočnom období ušetrí našim návštevníkom ešte väčšiu časť rodinného rozpočtu ako po minulé roky“ hovorí Roman Helt, riaditeľ Odpadneš.sk. 

Oddnes si tak môžete nájsť najlepšiu cenu produktov na Odpadneš.sk v sekcii Porovnanie cien alebo priamo na adrese www.ceny.odpadnes.sk.

Superdeal.sk pôsobil na trhu od roku 2008 a nedávno prešiel pod silnú e-commerce značku Odpadneš.sk. Vznikol tak priestor na realizáciu, pre slovenský internet, unikátneho projektu. „Tím Odpadneš.sk sme obohatili o celý tím Superdealu a spojili sme naše know-how. Získali sme tak nielen široký prehľad a jedinečnú službu pre našich zákazníkov, ale aj skvelých kolegov, vďaka ktorým sa neustále vyvíjame a posúvame ďalej,“ uzatvára Helt.

Zdroj: event2all

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 09:13