StoryEditor

Starý autobus značky ŠKODA sa premenil na štýlový Tullamore D.E.W. bus.

15.07.2015, 14:07
Značka obľúbenej írskej whiskey Tullamore D.E.W. (momentálne najpredávanejšia whisky v segmente off trade*) zrealizovala na Slovensku netradičnú roadshow. Na cesty vyslala neprehliadnuteľný autobus, ktorý bavil ľudí vo viacerých slovenských mestách a rekreačných strediskách.

Zaujímavosťou je, že na štýlový Tullamore D.E.W. bus sa premenil starý historický autobus značky Škoda, typ 706 RTO, ktorý si ešte stredná generácia môže pamätať zo svojich detských čias. Autobus bol vyrobený v roku 1972 a jeho najvyššia možná rýchlosť dosahuje 80 km/h. Po úpravách a modernizácii zdobia jeho interiér  štýlový bar a luxusné kožené sedenie.

Prostredie autobusu si mohli vyskúšať aj mnohí fanúšikovia tejto írskej whiskey v slovenských regiónoch, ktoré počas tohto mesiaca na svojej roadshow táto atrakcia na kolesách navštívila. Známa značka whiskey totiž zorganizovala viacero zaujímavých súťaží, výhercovia ktorých si mohli vychutnať súkromnú párty na „palube“ Tullamore D.E.W. busu.

Roadshow Tullamore D.E.W. autobusu odštartovala začiatkom júla na Seneckých jazerách a vo svojich cestách po Slovensku pokračovala napríklad v  Trnave, Nitre, vo Zvolene, v Námestove, Poprade, Prešove či v Košiciach.

Tullamore D.E.W., ktorej výhradným distribútorom je spoločnosť Rémy Cointreau, prostredníctvom spomínaného autobusu podporuje aj pouličných umelcov v Českej republike a na Slovensku, tzv. buskerov.  Viacerí z nich sa slovenským divákom predstavili aj počas letnej roadshow. Tullamore D.E.W. bus sa na Slovensko vráti opäť v druhej polovici septembra, keď príde do hlavného mesta podporiť buskerskú komunitu. Značka Tullamore D.E.W. je tiež partnerom internetového portálu www.buskerjam.cz, ktorý komunitu pouličných umelcov združuje.

Zdroj: Neuropea

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 15:04