StoryEditor

Petra Vlhová začína zimnú sezónu s novým partnerom, spoločnosťou Rauch

20.10.2016, 10:17
Autor:
TSTS
TOP 7 Slovenka svetového pohára v zjazdovom lyžovaní a športová nádej Slovenska, Petra Vlhová sa pred nadchádzajúcou sezónou spája s novým partnerom, spoločnosťou Rauch.

Spoločnosť Rauch je už mnoho rokov súčasťou svetového lyžovania a dlhodobo podporuje talenty v zjazdovom lyžovaní, a preto partnerstvo medzi Petrou a spoločnosťou Rauch Slovensko je len potvrdením filozofie spoločnosti.

„Naše partnerstvo je postavené na spoločných základoch, spájajú nás vzájomné spoločné hodnoty s Petrou. Ako rodinná firma si zakladáme na silných hodnotách ako je súdržnosť a vytrvalosť“ hovorí obchodná riaditeľka spoločnosti Rauch Slovensko, Zuzana Aksamít Jahnová a pokračuje „Pre Petru chceme byť partnerom, ktorý ju bude aktívne podporovať na jej ceste za napĺňaním športových ambícií. Nechceme našu spoluprácu definovať len logom na lyžiarskej kombinéze.“

Spolupráca začína touto sezónou a predpokladáme dlhodobé spoločné partnerstvo. Petra sa zároveň stáva tvárou značky happy day v jej nadchádzajúcej kampani.

Kto je Petra Vlhová?

Petra Vlhová (* 13. jún 1995) je mladá slovenská zjazdová lyžiarka. 

V žiackych rokoch 2007 -2011 trénovala pod vedením Rastislava Mažgúta, ktorý je pokladaný za najlepšieho trénera v žiackej kategórii. V juniorských kategóriách trénovala pod vedením rôznych trénerov. Od roku 2013 jazdí za športový klub SKI TEAM VLHA Liptovský Mikuláš a jej aktuálnym trénerom je taliansky tréner, Livio Magoni, bývalý tréner Tiny Maze, s ktorou dosiahol najväčšie športové úspechy.

Najväčšie úspechy:

2012      - 1. miesto slalom – Prvé zimné olympijské hry mládeže, Innsbruck, Rakúsko

2014      - Juniorská majsterka sveta – JASNÁ, Slovensko

2014      - reprezentácia Slovenska na Zimných olympijských hrách v Soči, Rusko

2015      - 1. miesto slalom – Svetový pohár v alpskom lyžovaní, Åre, Švédsko

2016      - 6. miesto - celkové hodnotenie sezóny 2015/2016 Svetového pohára

O spoločnosti Rauch

Rakúska skupina RAUCH je popredným európskym výrobcom ovocných štiav a ľadových čajov s obratom 861 mil € za rok 2015. Počiatok rodinnej firmy sa datuje už od začiatku 20. storočia. Rauch svoje produkty exportuje do viac ako 90tich krajín sveta. Na Slovensku začal pôsobiť od roku 1999 a je zastúpený značkami happy day, Nativa, Rauch Ice tea, Bravo, Isotonic a Cafemio. Filozofia spoločnosti je založená na vysokej kvalite produktov a svojej orientácii smerom na zákazníka.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 09:51