Havana Club International S.A.
StoryEditor

Havana Club predstavuje svoje korene prostredníctvom nového dizajnu svojho super prémiového rumu Añejo 7 Años

25.10.2016, 10:29
Autor:
TSTS
Značka Havana Club prináša na slovenský trh nový dizajn fľaše legendárneho 7-ročného rumu Añejo 7 Años. Nový vzhľad má podčiarknuť jeho výnimočnú pozíciu ako globálneho lídra v kategórii super prémiových rumov. Súčasne je tiež odkazom na výnimočný pôvod, korene a tradíciu výroby špičkových rumov na Kube.

Do detailov prepracovaná etiketa s mnohofarebnými hranami si zachováva svoje typické zmyselné krivky, čo dokonale odzrkadľuje vibrujúci život horúcej Havany. Na hrdle každej fľaše sa nachádza farebný štítok s informáciami o pôvode tohto tradičného rumu stelesňujúceho chute, bohatosť a preslávenú kvalitu, pre ktoré je značka Havana Club uznávaná. Dozviete sa tak viac o majstroch, ktorí stoja za výrobou tohto super prémiového destilátu – od debnárov až po majstrov blenderov. Viac o týchto zaujímavých ľuďoch sa tiež môžete dozvedieť na stránke www.Havana-People.com. Na zadnej etikete fľaše je predstavený Don José Navarro - tvorca legendárneho 7-ročného rumu Havana Club Añejo 7 Años, prinášajúci svoj jedinečný nápoj ďalším generáciám nadšencov rumu. 

Martin Rusko, brand manažér spoločnosti Pernod Ricard, ktorá značku na slovenský trh distribuuje, k uvedeniu hovorí: „Teší nás, že túto poprednú značku stopercentne autentického kubánskeho rumu dostupného na celom svete, môžeme predstaviť aj slovenskej verejnosti. Nový dizajn Havana Club Añejo 7 Años sa s hrdosťou pýši svojimi kubánskymi koreňmi, ale tiež konkrétnymi ľuďmi, ktorí stoja za týmto obdivuhodným majstrovským dielom.

V rámci neutíchajúceho globálneho dopytu po vysokokvalitných rumoch tak prinášame atmosféru Kuby všetkým fanúšikom značky Havana Club, no aj nadšencom prémiových destilátov po celom svete a to práve prostredníctvom nového dizajnu fľaše legendárneho Añejo 7 Años. Zároveň tiež značka Havana Club pokračuje v udržaní si svojho prvenstva v segmente super prémiových rumov*.”      

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 19:43