Business Lease Slovakia: Nový generálny riaditeľ Business Lease Vincent van der Meijden.
StoryEditor

Odštartoval nový Business Lease Club

27.10.2016, 12:31
Autor:
TSTS
Ak chcel niekto vidieť príklady, ako sa dajú inovácie, mobilita, solidarita a trvalá udržateľnosť presadzovať v podnikaní, či dokonca z nich vytvoriť základné piliere spoločného klubu, ktorý by rovnako zmýšľajúce firmy združoval, stačilo prísť 1. októbra 2016 do Limbachu.

V tamojšom centre oddychu Gaudium mal svoj Kick Off Day Business Lease Club. V neformálnom duchu a s podporou podobných oddychových aktivít pre všetkých predstavili partneri klubu z rôznych oblastí podnikania platformu vzájomnej spolupráce.

Rozľahlé centrum Gaudium sa v slnkom zaliaty jesenný deň plnilo už od rána nielen klientmi Business Lease Slovakia, ale pozvanie dostali aj ich rodiny s deťmi. „Dnes chceme oslavovať založenie klubu nielen s našimi partnermi a klientmi, ale aj ich rodinami. Veď sme poskytovateľ komplexnej mobility a starostlivosti,“ usmeje sa Lucia Čišková, obchodná riaditeľka Business Lease Slovakia.

Štyri piliere

Už pri vstupe do areálu čakali na záujemcov skúšobné jazdy na elektromobiloch rôznych značiek. Aj najprestížnejšej Tesly. Tú ako jediná na Slovensku môže po dohode so spoločnosťou Tesla poskytovať na operatívny lízing aj s komplexným balíkom služieb Tesla Experience práve spoločnosť Business Lease. Počas celého dňa sa však stali lákadlom aj jazdy na e-bikoch, ponorenie sa do virtuálnej reality, napríklad pri jazde na horskej dráhe či hrách, simulátor nárazu, tvárová joga alebo degustácia lahodného vína. Ti menší si prišli na svoje aj v tvorivých dielňach, jazde na segwayoch, poníkoch, maľovaní na tvár a spolu s dospelými aj pri pretekoch na skákacích topánkach, na eko-workshope, v bike labe či vo funphoto booth. „Business Lease koncipovala program eventu s partnermi v duchu štyroch pilierov klubu - inovácií, spoločenskej zodpovednosti, solidarity a mobility,“ spresnila Lucia Čišková pred jeho odštartovaním. Potom sa už slova ujal nový generálny riaditeľ Business Lease Slovakia Vincent van der Meijden.

Štart klubu

„Prvý október 2016 je pre Business Lease Slovakia dôležitý deň, pretože dnes oficiálne rozbiehame našu novú iniciatívu Business Lease Club,“ prihovoril sa všetkým Vincent van der Meijden. „Budujeme platformu, na základe ktorej budeme s našimi partnermi a klientmi zdieľať nápady a myšlienky týkajúce sa inovácií, mobility, udržateľnosti a spoločenskej zodpovednosti,“ vysvetlil. K prvým členom klubu sa už v ten deň prihlásili spoločnosti Kávomaty, ASA, Dolphin, AutoPalace Bratislava, Greenway, InterWay, Tatry mountain resorts, Slovenské pramene a žriedla či takmer nováčik na našom trhu, taxislužba Uber. „Naša spoločnosť je založená na inováciách. Inovatívne pristupujeme aj k mobilite, kde sa zabehnuté prostredie, akým sú taxislužby, snažíme zmeniť. Keď sme za Business Lease prišli so špecifickou požiadavkou, ako chceme nastaviť mobilitu pre našich partnerov, povedali nám, že toto síce nerobia, ale pre nás to spravia. A ponúkli nám komplexnú mobilitu podľa našich špecifických potrieb. Preto keď prišli nedávno za nami, či chceme byť partnerom Business Lease Clubu, odpovedali sme podobne. Nerobíme to síce pravidelne, ale prečo nie. Piliere klubu sa nám páčia,“ skonštatoval Peter Chovanec, prevádzkový manažér spoločnosti Uber pre Českú republiku a Slovensko. S tým súhlasia aj ďalší partneri, ktorí majú spoločné prieniky vo viacerých oblastiach. Napríklad Tatry mountain resorts. „Sme dynamickou medzinárodnou spoločnosťou. Business Lease nám vychádza v ústrety v rámci flexibility a osobitného prístupu. Ako vlastník a prevádzkovateľ horských stredísk sme pritom konfrontovaní s otázkami ochrany životného prostredia a trvalej udržateľnosti. Spoločnosť TMR berie ohľad na životné prostredie a snaží sa minimalizovať jej dopad v každom segmente. Neustálou snahou je výber služieb a produktov takým spôsobom, aby v každej fáze bol vplyv na životné prostredie minimálny,“ pridáva sa Lenka Vavreková, account manažérka Tatry mountain resorts. Klub umožní partnerom nielen posilnenie vzájomných vzťahov, ale aj podporu pri presadzovaní spomínaných pilierov.

Ľudskosť je, keď...

Počas Kick off Day Business Lease Clubu sa o pilieroch nielen hovorilo, ale inovácie, mobilita a udržateľnosť boli doslova všadeprítomné. Spomínané možnosti jazdy na elektromobiloch, elektrobicykloch, segwayoch, ale aj skákacích topánkach či jazdu na poníkoch, účasť na elektro- a ekoworkshope či v Bike Labe, sú toho dôkazom. Prehliadnuť sa však nedala ani solidarita, ktorú zosobnila podpora talentu tých najdôležitejších, ale aj najzraniteľnejších - detí. 

„Teším sa, že vám môžem predstaviť našich špeciálnych hostí,“ prihovorila sa obchodná riaditeľka Business Lease Slovakia Lucia Čišková, keď na pódium spolu s moderátorom akcie Martinom Chynoranským privítali Bibianu Mogrovičovú, učiteľku Spojenej internátnej školy pre nevidiacich v Levoči, spolu s deťmi. Business Lease už dlhšie podporuje talent detí tejto školy združených v speváckom zbore Dúha. „Mali sme s deťmi možnosť vlani naspievať spoločne vianočnú pieseň a bol to zážitok nielen pre mňa, ale aj mojich kolegov v Business Lease. Rozhodli sme sa podporovať deti v ich hudobnej kariére a aj dnes im chceme venovať malý dar,“ podotkla Lucia Čišková, v ruke držiac darovací poukaz na 2000 eur, ktorý odovzdali spolu s Vincentom van der Meijdenom. „Naša škola sa venuje deťom so zrakovým postihnutím, ale aj deťom s viacnásobným postihnutím, takže dar nám pomôže k výchovnému procesu týchto detí,“ podotkla v poďakovaní Bibiana Mogrovičová. Do istej miery poďakovanie v piesni Ľudskosť odspievali aj samotné deti. O tom, že vedia nielen spievať, ale aj krásne tvoriť, dokazovali ich výrobky z chránenej dielne.

Následne už priestor na prezentáciu i poznávanie aktivít dostali samotní partneri akcie. O dobrú zábavu sa až do večera starala kapela Funkastic. Klub tak úspešne odštartoval, jeho členstvo je otvorené pre tých, ktorí zdieľajú podobné princípy. Viac o Business Lease Clube na www.club.businesslease.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 09:24