HOTEL FIS JASNÁ
StoryEditor

HOTEL FIS JASNÁ **** získal národnú cenu v kategórii World´s Best Ski Boutique Hotel 2016.

24.11.2016, 09:34
Autor:
TSTS
Uplynulý víkend (18. až 20. decembra 2016) sa v rakúskom lyžiarskom stredisku Kitzbühel uskutočnil už 4. ročník prestížneho podujatia World Ski Awards. Národnú cenu World´s Best Ski Boutique Hotel 2016 získal HOTEL FIS JASNÁ ****.

A to na základe hlasov, ktoré odovzdali bežní klienti zimných stredísk, ako aj zástupcovia spoločností pôsobiacich v lyžiarskom priemysle a horskom hotelierstve.

„Získanie tohto prestížneho ocenenia je pre nás veľkým zadosťučinením. Za roky našej systematickej práce, ktorej cieľom bolo vybudovanie miesta, kde sa budete cítiť príjemne so všetkým, čo k tomu patrí. Miesta, kde stretnete priateľov, miesta, kde si oddýchnete od bežných starostí a miesta, kde zažijete nevšedné zážitky nielen kvôli unikátnej polohe priamo na zjazdovke,” povedal riaditeľ hotela Ing. Jaroslav Kubaľa. "Zvykneme hovoriť, že ponúkame Malý kúsok neba. A to nielen pre nadmorskú výšku, v ktorej sa nachádzame," dodal s úsmevom.

V celosvetovom meradle si ocenenie najlepšieho Boutique hotela pre rok 2016 odnieslo The Vale Niseko v Japonsku. Najlepším lyžiarskym strediskom je francúzske Val Thorens. “Ocitli sme sa v skvelej spoločnosti, je to pre nás záväzok do budúcnosti,” podotkol pri výhľade na legendárny Hahnenkamm z hotela Arosa, kde sa uskutočnil galavečer, riaditeľ hotela FIS JASNÁ **** Ing. Jaroslav Kubaľa. 

Najlepším lyžiarskym strediskom na Slovensku je podľa tohto hodnotenia opäť stredisko JASNÁ - Nízke Tatry. 

HOTEL FIS JASNÁ **** je prvým a najvyššie položeným boutique hotelom v lyžiarskom stredisku Jasná. Nachádza sa vo výške 1 220 metrov nad morom. Svojou jedinečnou polohou ski in ski out je lákadlom pre všetkých fanúšikov zimných športov. Nachádza sa len 20 metrov od sedačkovej lanovky Chopok Jasná – Luková. Hotel FIS JASNÁ**** hostil počas Svetového pohára žien v alpskom lyžovaní AUDI FIS SKI WORLD CUP  2016 víťazku Mikaelu Shiffrin aj celý americký tím.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 03:58