Pernod Ricard Slovakia
StoryEditor

Beefeater 24 má nový dizajn

16.01.2017, 15:02
Autor:
TSTS
Najoceňovanejší gin sveta*, Beefeater, predstavuje nový sofistikovaný dizajn fľaše pre svoj Beefeater 24. Nová červená fľaša plne vystihuje jeho super prémiovú kvalitu, aby ešte viac podčiarkla vizibilitu tohto prvotriedneho spiritu.

Kategória super prémiových ginov zaznamenáva pokračujúce obdobie rastu a tak aj nový dizajn Beefeater 24 reflektuje na zvýšený dopyt zákazníkov o túto značku. Jedinečný elegantný vzhľad mu dodáva výnimočnosť, vďaka ktorej vynikne nielen medzi konkurenciou, no zároveň jasne odlíši Beefeater 24 od značky Beefeater Dry. Zaujímavý dizajn má tiež šancu osloviť nových spotrebiteľov túžiacich preskúmať kategóriu super prémiových ginov.

Ornamenty nachádzajúce sa na novom obale sú inšpirované hnutím Arts and Crafts 20. storočia a symbolizujú 12 bylín, ktoré boli starostlivo vybrané Majstrom distilérom, Desmondom Payneom, po dvoch rokoch experimentovania. Súčasne tvoria ingrediencie tohto super prémiového ginu. Ich jemné filigránske prepracovanie na fľaši je špecifické pre továreň Royal Dalton, ktorá sa nachádza vedľa pôvodnej destilérie Beefeater.      

Pútavá rubínovo červená farba vzdáva hold jednému z najstarších korunovačných klenotov Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska - 170 karátovému rubínu Čierny princ, ktorý dominuje stredu anglickej kráľovskej koruny. Podobne ako v prípade ginu Beefeater, aj história tohto klenotu siaha hlboko do dejín Anglicka a je úzko prepojená s londýnskym Tower of London a strážcami pokladu Yoeman guards. Postava symbolizujúca Beefeater bola predstavená spolu s originálnym podpisom Jamesa Burrougha, zakladateľa značky a havran londýnskeho Toweru, ktorý má podľa dejín ochraňovať britskú korunu, je jasne viditeľný na čelnej aj zadnej strane fľaše. 

Brand manažér Martin Rusko zo spoločnosti Pernod Ricard Slovakia, ktorá značku Beefeater distribuuje na slovenský trh, k uvedeniu hovorí: „Nový dizajn Beefeater 24 celkom určite upúta pozornosť každého spotrebiteľa svojou výraznou rubínovo červenou farbou, ktorá robí náš gin takým výnimočným oproti konkurencii. Beefeater 24 je špeciálny gin, pretože ho vytvoril najskúsenejší Gin Master Distiller - Desmond Payne. Chceli sme, aby bolo absolútne zrejmé už pri prvom pohľade, že vnútri tejto unikátnej fľaše sa ukrýva prvotriedny destilát tej najvyššej kvality. Veríme, že nový dizajn osloví všetkých zákazníkov, ktorí sa radi vydávajú na neprebádané cesty s cieľom objaviť rastúcu kategóriu super prémiových ginov, no tiež tých, ktorí už Beefeater 24 dobre poznajú.“

Beefeater 24 sa v novom rubínovo červenom dizajne objaví na trhu nielen na Slovensku, ale aj v Českej republike, Bulharsku, Slovinsku, Švédsku, Holandsku a vo Francúzsku. Neskôr ho budete môcť nájsť aj v Andorre, Portugalsku, Nemecku, Thajsku, USA, Maroku, na Novom Zélande, v Nórsku, Spojenom kráľovstve a v Južnej Afrike.                 

*potvrdené spoločnosťou Digitab research za r. 2015

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 09:55