Business Lease
StoryEditor

Business Lease priniesla na Dunaj Tesla emócie

29.03.2017, 10:28
Autor:
TSTS
Na evente v Bratislave si vychutnávali jazdu fanúšikovia prestížnej značky – Business Lease opäť potvrdila TESLAment lásky k prírode, ekologickým, ale aj rýchlym autám a maximálnej starostlivosti. ts

Emócie, silný zážitok, adrenalín z nečakaného zrýchlenia, ale aj TESLAment lásky k prírode a maximálnej starostlivosti. Aj tak by sa dal opísať zážitok, ktorý spoločnosť Business Lease Slovakia pripravila pre nadšencov prestížnej značky Tesla na Slovensku. Lízingová spoločnosť je na základe dohody s automobilkou nateraz jedinou, ktorá na Slovensku môže poskytovať modely značky Tesla, a to na operatívny lízing s komplexným balíkom služieb Tesla Experience. Spred Rivers Clubu na Tyršovom nábreží si tak šéfovia firiem na Slovensku a ďalší nadšenci z radov klientov, ako aj médií vychutnávali po prvý raz jazdu na špičke v elegancii, inováciách aj elektromobilite - novinke Tesla X. K dispozícii bol, samozrejme, aj model Tesla S. 

Tesla X určite patrí medzi špičku v rámci elektromobilov. Komplexná starostlivosť Tesla Experience tak umožňuje nielen vychutnať si emócie a zážitok, ale prináša aj kompletný servis a služby. Od financovania nadobudnutia vozidla, jeho dodania klientovi, cez úhradu nákladov s registráciou na Slovensku, až po krytie nákladov na servis vozidla či dodávku nabíjacej stanice,“ podotýka Miriama Matiová, zastupujúca obchodná riaditeľka Business Lease Slovakia.

„To zrýchlenie vám okamžite vyvolá tzv. Tesla smile. Tesla Model X nie je, samozrejme, len o výkone. Zaujali nás aj praktické krídlové dvere Falcon Wings, obrovský displej infotainmentu a batožinový priestor, ako aj veľmi pohodlné sedenie,“ netajil po jazde jeden z nadšencov. Komu jazda na horúcej a už dostupnej novinke nestačila, mohol si nateraz aspoň virtuálne vyskúšať jazdu aj na ďalšej, ktorá by mala byť k dispozícii koncom tohto roka -  Tesla model 3. Virtuálna realita bola k dispozícii na lodi Rivers Club spolu s  občerstvením a krásnym výhľadom na Dunaj a staré mesto.

Spoločnosť Business Lease je už viac ako dva roky veľmi aktívna v elektromobilite. V rámci E-mobility balíka poskytuje komplexné riešenie, teda nielen elektromobil, ale aj nabíjaciu stanicu a služby. „Snažíme sa podporovať elektromobilitu. Vieme, že jej rozvoj závisí nielen od spoločenskej zodpovednosti firiem, ich inovatívneho zmýšľania, ale aj cenovej dostupnosti. Práve tu sa snažíme neustále prichádzať s riešeniami. V rámci operatívneho lízingu nie je potrebná vstupná investícia a vďaka našim skúsenostiam a know-how dokážeme celkové mesačné náklady využitia elektromobilu nastaviť porovnateľne s celkovými nákladmi na vozidlá so spaľovacím motorom, a to s komplexnými službami a v prípade záujmu zabezpečíme aj nabíjaciu stanicu,“ zdôrazňuje Matiová. Pri optimalizovanom riešení nabíjania sú prevádzkové náklady nižšie než pri vozidle so spaľovacím motorom. Výhodou obstarania elektromobilu cez operatívny lízing pre firmy je pravidelný cashflow vďaka mesačným platbám bez potreby veľkej vstupnej investície, pričom lízingová spoločnosť preberá aj riziko vývoja zostatkovej hodnoty a nákladov na údržbu a servis vozidla. „Firma platí len dobu využívania vozidla, teda rozdiel medzi obstarávacou a zostatkovou hodnotou,“ podotýka. Od nového roka majú pritom firmy možnosť využiť aj príspevok zo strany štátu. Dotácia 5000 eur pri obstaraní elektromobilu a 3000 eur pri obstaraní hybridu pritom náklady na prevádzku elektromobilu aj pri operatívnom lízingu ešte zníži.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 01:39