HNonline
StoryEditor

HNonline.sk oslavuje 15 rokov špeciálnou akciou

25.04.2017, 13:22
Autor:
TSTS
Päťnásť rokov boli čitatelia HNonline.sk pri všetkých dôležitých udalostiach. Ako darček dostanú do 7.mája 15 exkluzívnych textov týždenne.

Megainvestícia je odhalená, do Košíc chcú prísť Japonci, Štát Talianom blokuje drahšie Mochovce alebo Nemci prinesú na juh stovky miest. Toto je len krátky výpočet dôležitých informácií, ktoré ste vedeli ako prví vďaka HNonline.sk, spravodajskému portálu Hospodárskych novín. A práve ten oslavuje v týchto dňoch 15 rokov od svojho vzniku.

Päťnásť rokov boli čitatelia pri všetkých dôležitých udalostiach, 15 rokov sa portál HNonline.sk snaží prinášať objektívne a vyvážené spravodajstvo. Preto HNonline.sk ako darček pre čitateľov odomkne do 7.mája 15 exkluzívnych textov týždenne.

,,Aj takýmto spôsobom sme sa rozhodli osláviť tento dôležitý míľnik a pripomenúť si, akým významným progresom prešiel HNonline.sk počas svojho fungovania,´´ povedal riaditeľ pre digitálne médiá vydavateľstva Mafra Slovakia David Csino.

Posledná veľká zmena nastala pred vyše rokom, keď sa podľa Csina významne zlepšila prehľadnosť stránky, ale aj rýchlosť jej načítania.

HNonline.sk sa síce aj naďalej venuje prioritne ekonomike a biznisu, počas posledných rokov však začal plne pokrývať aj spoločenské dianie na Slovensku či vo svete. V sekcii HNblogy svojimi názormi prispievajú viaceré významné osobnosti verejného života, jeho neoddeliteľnou súčasťou je už takmer dva roky aj HNtelevízia. HN sú na webe rovnako silné aj v sekcii HNStyle, venujúcej sa lifestylu, vede a technike či v novej sekcii HNAuto, zameranej na novinky a trendy v motorizme.

Tým však zlepšenia nekončia a HNonline.sk sa bude rozvíjať ďalej. Už v krátkom čase pod značkou HN pribudnú nové projekty, ktoré prinesú používateľsky ešte jednoduchšiu stránku, ale aj nové formáty. ,,V značke HNonline.sk vidíme perspektívu, preto chceme čitateľom prinášať stále kvalitnejší, ale aj užitočnejší obsah,“ povedal šéfeditor HNonline.sk Peter Blaško.

So značkou HN sa spája aj HNkonto, od začiatku tohto roka zlepšený paywall, ktorý zastrešuje exkluzívne informácie zo sveta biznisu a ekonomiky.

HNonline navštevuje podľa národného merania slovenského internetu AIM Monitor 840 000 používateľov mesačne. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 03:54