dobromat
StoryEditor

Dobromat predstavuje novú generáciu online nakupovania v spojení s pomocou druhým

22.05.2017, 14:06
Autor:
TSTS
Dá sa nakupovaním a podnikaním pomáhať neziskovkám? Dá. Pretože Dobromat verí, že filantropia v biznise má zmysel.

Každý z nás nakupuje. Dennodenne. Čím ďalej tým viac online a cez internet. Málo času nás tak núti hľadať riešenia efektivity a produktivity. Preto je tu Dobromat - platforma, ktorá umožňuje ľudom pri nakupovaní v internetových obchodoch podporovať neziskové organizácie a občianske združenia podľa svojho výberu. Na Dobromate nájdete viac ako 700 zapojených e-shopov od Martinusu, Zoot, Baťa či TPD a viac ako 2500 zaregistrovaných združení ako Slobotu zvierat či Ligu proti Rakovine.

Ako funguje rozšírenie Dobromatu vo vašom počítači

V dnešnej rýchlej dobe ľudia nemajú veľa času a snažia sa nájsť všemožné skratky. Preto Dobromat disponuje jednoduchým rozšírením na Chrome a Mozillu, vďaka ktorému z vášho nákupu vždy pár percent poputuje do vami vybranej neziskovej organizácie, bez toho, aby vás to stálo čo i len cent navyše. Nainštalovanie pluginu je jednoduché a vďaka nemu potom systém už automaticky rozozná, ktorý e-shop ste si otvorili spolu s presnou sumou  pre organizáciu , ktorú ste vybrali.

Jednoduché 3 kroky :

  • jedným klikom si pridáte rozšírenie do prehliadača,
  • pri návšteve partnerského e-shopu sa vám zobrazí rozšírenie
  • jednoducho vyberiete neziskovku, ktorej chcete pomôcť

 Najjednoduchšie si je stiahnuť rozšírenie priamo na Google store  - Dobromat plugin  či Mozzila

  dobromat

Výhody, reklama a promo pre Eshopy

Samotné e-shopy získavajú dennodenne reklamu a vylepšený sociálny status a brand. Pomoc druhým sa tak stáva súčasťou aj ich podnikania a priestorom oslovovať nových zákazníkov. Momentálne je spustený Dobromat.sk a Dobromat.cz. Expanzia na ďalšie trhy sa plánuje po dôkladných analýzach a otestovaní trhov. Rozšírenie tak bežným ľudom uľahčí a zefektívni online nakupovanie a spojí to bezstarostne s pomocou druhým. V júli sa tak budú oslavovať 2 roky od spustenia Dobromatu a sme radi, že zodpovedné podnikanie naberá na obrátkach.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 17:53