Metaxa
StoryEditor

Medzi vášnivými cestovateľmi, ktorí prijali výzvu METAXA 12 * a Mikea Horna je aj Slovák Juraj Lukáš

13.06.2017, 14:31
Autor:
TSTS
Dobrodružstvo na celý život, aj tak sa dá nazvať výzva Mikea Horna a METAXA 12*, ktorú prijalo 7 vášnivých cestovateľov, medzi nimi aj Slovák Juraj Lukáš. Dobrodružná cesta, ktorej sa majú zúčastniť má konečne určený čas a miesto.

Vďaka súťaži: „Nepite. Objavujte!“, ktorá prebiehala na internetovej stránke www.dontdrinkexpore.com, sa vyberú v polovici júna do Austrálie. Tu sa zúčastnia expedície vedenej samotným Mikeom Hornom, ktorý je považovaný za jedného z najznámejších cestovateľov súčasnosti.

Austrália je perfektným miestom na expedíciu, predovšetkým kvôli svojej unikátnej faune a flóre nechýba v zozname žiadneho správneho cestovateľa. Jej rôznorodosť symbolizuje spojenie autentického charakteru slávneho cestovateľa a jeho obľúbeného nápoja METAXA 12*.

Toto dobrodružstvo je pokračovaním pôsobenia Mikea Horna, ako ambasádora značky METAXA 12* a kampane „Nepite. Objavujte!“ Jej cieľom je osloviť fanúšikov tejto gréckej špeciality, aby všetkými svojimi zmyslami spoznávali nielen METAXU 12*, ale aj svet okolo seba.

Rovnako zanieteným dobrodruhom je aj Juraj Lukáš, ktorý sa ako jediný Slovák zúčastní expedície s Mikeom Hornom vďaka značke METAXA 12*. „Robím veľké množstvo aktivít, neraz načisto protichodných, všetky ale spája radosť z toho, že som nezávislý a prežívam to, k čomu som sa dopracoval. Snažím sa inšpirovať ľudí, aby menej sedeli doma a viac objavovali krásu okolo seba,“ hovorí o sebe Juraj, ktorého najväčšou vášňou je treking. „V horách som navždy nechal srdce, tak sa tam musím stále vracať, aby mi neprestalo tĺcť,“ dodáva. Okrem turistiky sa venuje úspešnému webu www.outdoorfilmy.sk, ktorý pred pár rokmi založil sám Juraj.  

Zmyslový zážitok z objavovania sa odohráva aj na stránke www.dontdrinkexplore.com. Mike Horn vyzýva všetkých dobrodruhov, aby si každý moment predstavovali ako možnosť na spoznávanie niečoho nového. Z tisícky záujemcov o expedíciu, bolo vybraných 7 šťastných, ktorí majú možnosť zúčastniť sa jedinečného dobrodružstva, aké sa už nebude opakovať. Ostatní fanúšikovia budú mať však možnosť sledovať ich kroky a vidieť ako táto expedícia pokračuje.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 05:45