StoryEditor

Sieť regionálnych týždenníkov MY má novú komunikačnú platformu

13.07.2017, 10:18
Autor:
TSTS

Regionálne média vstupujú do aktívnej komunikácie s regiónmi, podnikateľmi, aktivistami a politikmi diskusnými podujatiami a ďalšími aktivitami. V mestách po celom Slovensku bude aktivity zastrešovať spoločným sloganom MY s VAMI vydavateľstvo Petit Press. Platforma MY S VAMI bude žiť intenzívnym životom v online prenosoch na portáloch vydavateľstva a na stránkach týždenníkov MY. Do diskusií sa počas online prenosov môžu zapájať aj čitatelia.

„Našou ambíciou je spájať ľudí v regiónoch a podporovať témy, ktoré vplývajú na rozvoj a budúcnosť regiónov“ hovorí Milan Mokráň, člen predstavenstva spoločnosti Petit Press a riaditeľ divízie regionálnych týždenníkov MY.

Skoro až symbolicky, keď celý svet sleduje dianie okolo Žilinčana Petra Sagana, sa prvé diskusné podujatie uskutočnilo v Žiline, kde odborníci diskutovali o stave cyklistickej infraštruktúry v regióne. Cyklistické trasy neboli iba o podmienkach, ktoré majú občania v Žilinskom samosprávnom kraji na športovanie, ale aj o podnikateľských príležitostiach, rozvoji turistiky a spolupráci komerčného a verejného sektora.

Medzi diskutujúcimi bol „objaviteľ“ Petra Sagana a cyklistický tréner Peter Zanický, Juraj Hlatký, manažér cestovného ruchu Úrad ŽSK Žilina, primátor mesta Krásno nad Kysucou Jozef Grapa, poslanec MZ Žilina Martin Kapitulík a Dušan Dvořák správca Nadácia KIA. Do publika sa usadili podnikatelia z regiónu, zamestnanci príslušných úradov, ale aj športoví nadšenci a aktivisti. A záver? „Cyklistická trasa je náročná stavba, čo si uvedomíme, čo všetko prináša povolenie na jej výstavbu. Prínos je však ďalekosiahly a preto stojí za to spojiť úsilie.“

Petit Press

​Čitatelia webových stránok MY regióny mali možnosť prostredníctvom sociálnych sietí posielať diskutujúcim svoje otázky na témy, ktoré ich v súvislosti s cyklistikou v regióne zajímajú. Súčasťou pilotného eventu je rovnako aj štvorstranová príloha v týždenníkoch MY v regióne a online textová a obrazová reportáž na stránke MYregiony.sk.

„Poslaním médií vždy bolo meniť svet a kde teda začať, ak nie v regióne? Pôjdeme malými krokmi a živými témami a verím, že vzbudíme nielen diskusiu, ale aj zodpovednosť poslancov a vytvoríme priestor pre podporu dobrých nápadov“, uzatvára Milan Mokráň.

Petit Press vydáva denníky SME, Uj Szó a Korzár, regionálne týždenníky MY, týždenník Vasárnap v maďarskom jazyku, dvojtýždenník Profit a sieť bezplatných novín ECHO. Prevádzkuje sieť webstránok združených pod doménami sme.sk a ujszo.com.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 11:06