StoryEditor

Inšpiratívna a bezpečná eventová novinka

FARFAAR je dobrodružstvo ušité na mieru vašej firmy alebo vašich klientov.

Vydajte sa vo flotile karavanov za inšpiratívnym dobrodružstvom, na unikátne miesta, kde dodržanie dvojmetrového odstupu a hustoty maximálne jeden človek na 10 štvorcových metrov nebude žiadna téma.

Nad mapou sa stretávame s naším klientom a vzrušenie z plánovania sa už nedá potlačiť. Hľadáme spoločne miesta, kde človek ľahko nechá svoje srdce. Už po chvíli je jasné, že smerujeme niekde na Liptov, potom do Tatier a napokon do Turca. Prsty sa kĺžu po mape a hľadáme lesné cesty a spleť vrstevníc. Je rozhodnuté.

www.farfaar.com – powered by Wondericon®

​Brány Liptova sme prekročili cez horský priechod Donovaly. Pohľady na pasúce sa stáda oviec, nasvietené poobednými lúčmi slnka, spôsobili, že sme na jazyku, ale aj v nose zacítili letnú bryndzu. Olovrant bol vyriešený.

Zapadajúce slnko nám pripomenulo príchod noci, a tak sme náš konvoj zakotvili na krásnej lúke pod lesom. Spoločne sme pripravili skvelú večeru na našom obľúbenom grile Höfats. Zábavné je, že neboli potrebné žiadne slová. Úplne prirodzene sa spomedzi výletníkov objavili barmani, pomocné sily v kuchyni, šéfkuchári, ale aj DJ-i.

​​Chladný večer a plné bruchá nám vnukli skvelý nápad. Čo takto nechať si vytráviť v prírodnom jacuzzi s pohárom sektu v ruke? O pár minút sme už ležali v prírodnom termálnom jazierku v neďalekej obci Kalameny. Voda prúdiaca z hlbín má teplotu 33 stupňov, čo umožňuje pohodlné a príjemné kúpanie i v chladnom období. To blaho treba zažiť.

Ráno prinieslo nádherné prírodné divadlo, keď prvé lúče prerezávali opar v dolinách. To je tá správna chvíľa na vôňu čerstvej kávy a zapísanie si tejto lokácie do zoznamu výnimočných.

www.farfaar.com – powered by Wondericon®

www.farfaar.com – powered by Wondericon®

​Na rade je presun až na úpätie Tatier. Kraj pod Kriváňom nám dal ďalšie krásne výhľady a rozľahlé lúky nad Važcom určite naplnili naše očakávania na perfektnú bajkovačku. Tatry však nezaháľali a obdarovali nás chladným počasím. Tu sa ale naše karavany predviedli aj so svojím vybavením na celoročné použitie. Preukázali, že sú schopné bez problémov dávať dostatok tepla, energie a komfortu. Východ slnka bol bez jediného obláčika a pohľad na farby Tatier nám zase potvrdil, aké je naše Slovensko krásne.

Naším ďalším dobrodružstvom pri návrate do Bratislavy bola Feratta HZS s cieľom na Martinských holiach. Pre niektorých to bola prvá zdolaná feratta v živote, no určite nie posledná. Tento výstup však nebol jediný adrenalín, ktorý sme v ten deň zažili. Po výstupe nás na Martinských holiach čakali pripravené terénne kolobežky. Sedem kilometrov dlhý zjazd so 700-metrovým prevýšením po lesnej štrkovej ceste vedúci naspäť k miestu štartu, kde sme mali odparkované karavany. Rýchly zjazd krásnym prostredím Malej Fatry bol ten najlepší záver nášho výletu.

Cestou domov sme stihli ešte spontánne preskúmať Vršatecké bralá a ich výhľady na stredné Považie. Rovnako aj Manínsku tiesňavu, kde sme prechádzali trojmetrovou úzkou štrbinou v skale. Naše karavany tu boli ako malý oriešok vo veľkom luskáčiku.

Tri hlavné lokácie a jedna krajšia ako druhá. Radi a s vášňou ich skúmame a objavujeme ich tajomstvá. Veď čo je krajšie, ako keď sa môžeme s vami o tieto krásy podeliť a navštíviť tieto miesta spoločne…

www.farfaar.com – powered by Wondericon®

​FARFAAR je od samej podstaty zrodený pre objavovanie a nezvyčajné zážitky. Koráb pre nomádske duše, ktorý dáva všetko pre inšpiratívne dobrodružstvo. A to po celý rok. Veď chceme ísť až za horizont, ďaleko ďalekooo…

www.farfaar.com – powered by Wondericon®

01 - Modified: 2022-03-22 17:09:01 - Feat.: - Title: Covid priniesol tiež virtuálne ochutnávky 02 - Modified: 2022-03-11 13:09:39 - Feat.: - Title: Štefan Kozák z Creative PRO: Emócia sa dá dať aj do online eventu 03 - Modified: 2021-12-15 17:40:19 - Feat.: - Title: Volám sa Laia. Do tradičného sveta eventov prinášam digitalizáciu 04 - Modified: 2022-01-10 17:25:18 - Feat.: - Title: Spojili sme reálne prostredie s online priestorom 05 - Modified: 2021-10-20 15:46:17 - Feat.: - Title: Budějovický Budvar priniesol nevšedný zážitok. Krajina, kde pivo rastie na stromoch, zožala úspech
menuLevel = 2, menuRoute = news/blogy, menuAlias = blogy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 04:56