archív
StoryEditor

Digitálny týždeň: Mercedes EQS SUV: Štuttgart pokračuje v ofenzíve

25.04.2022, 12:34
A tiež: Autenticita s BeReal a pád Netflixu (sa zatiaľ nekoná).

Pád Netflixu (sa zatiaľ nekoná)
Za desať rokov sa darilo Netflixu kontinuálne zvyšovať počet predplatiteľov – až do prvého kvartálu 2022, kedy vykázal o 200 tisíc menej predplatiteľov ako koncom 2021. Dôvod? Netflix dáva výsledky primárne za vinu zdieľaniu hesiel medzi predplatiteľmi a ich okolím, proti čomu tiež plánuje aktívne zakročiť a tiež pripravuje balíček výhodnejšieho predplatného, ale s reklamami. Reakcia akciového trhu bola až nečakane brutálna, prepad ich hodnoty o takmer 40 percent nečakal ani ten najväčší pesimista. Na druhej strane – Netflix (zdravo) spomaľoval  už pred pandémiou, tá mu však priniesla rekordné prírastky používateľov, akurát investori očakávali exponenciálne rasty aj po pandemickom „efekte čiernej labute“...

ADMA: hľadáme nové členské agentúry
Už takmer dekádu každý rok pozývame digitálne agentúry, aby sa pridali do ADMA a pomohli nám budovať a kultivovať digitálny trh na Slovensku. Stanovy a podmienky pre prijatie do asociácie, ako tiež prihlášku, nájdete na webe adma.sk!

Mercedes EQS SUV: Štuttgart pokračuje v ofenzíve
Mýtus o dojazde začína byť pomaly minulosťou, keďže už existujú koncepty, ktoré na jedno nabitie dokážu prekonať viac ako tisíc kilometrov. Paradoxom však zostáva, že koncepty sú väčšinou aerodynamické sedany, no napriek tomu je väčšina nových elektrických áut z kategórie SUV, lebo tak diktuje samotný trh. Výnimkou nie je ani nové EQS SUV, ktoré je asi „najviac Mercedes“, ako len Mercedes môže byť. Pozrite si fotografie a povedzte nám, či je aktuálne na trhu elegantnejšie (elektrické) SUV, pretože väčšina výrobcov to hrá na vysoko športovú notu a cool-retro-faktor, nie na jednoduchosť (= nadčasovosť) línii. Mimochodom, nemecký výrobca sľubuje dojazd až 660 kilometrov, čo by bola výborná hodnota. Až 650 litrov v batožinovom priestore zas dáva tušiť, že cestou na dovolenku nemusíme nechať doma nič podstatné. O cene zatiaľ nepadlo ani slovo. Uvidíme!

Autenticita s BeReal
BeReal ide už podľa názvu proti prúdu – chce byť prvou sociálnou sieťou, kde každý deň v náhodne zvolený čas pridáte jeden autentický moment z vášho života. Na rozdiel od Instagramu a TikToku preto aplikácia nemá filtre, nedáva používateľom možnosť interagovať s vytvoreným obsahom, nemá ani žiadne reklamy. O tom, že stávka na autenticitu má mimoriadny potenciál, hovorí až 315 percentný nárast v počte nových používateľov od začiatku roka 2022. Aplikáciu získate na Apple App Store a Google Play.

ADMA: ocenenia Digital PIE 2022 rozdané
Ocenenia Digital PIE 2022 pre najlepšie slovenské projekty v oblasti digitálneho marketingu za uplynulý rok sú rozdané - titul top agentúry si rovnako ako minulý rok odnáša THIS IS LOCCO. Pozrite sa spolu s nami na víťazov v kategórii Execution – napríklad na case study jedného z víťazných projektov Títo otužilci sa nemajú kde zohriať pre klienta Depaul Slovensko.

01 - Modified: 2022-11-28 07:16:54 - Feat.: - Title: Na online nákupy minú Európania priemerne 340 eur mesačne 02 - Modified: 2022-11-22 10:21:37 - Feat.: - Title: Digitálny týždeň: Nevera ukázala všetkým verným Bugatti chrbát 03 - Modified: 2022-11-13 16:29:51 - Feat.: - Title: Digitálny týždeň: Musk (znova) zháňa peniaze na Twitter, predáva akcie Tesly za miliardy 04 - Modified: 2022-09-25 22:00:00 - Feat.: - Title: Digitálny týždeň: Hlas Darth Vadera vďaka AI nikdy nezomrie! 05 - Modified: 2022-09-25 16:57:06 - Feat.: - Title: Digitálny týždeň: iPhone prekonal Android a získal dôležité prvenstvo
menuLevel = 2, menuRoute = news/blogy, menuAlias = blogy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 13:16