Adma - digitálny týždeň
StoryEditor

Slávny Wolfenstein 3D je tridsiatnik!

09.05.2022, 12:31
A tiež: Kompaktný e-bicykel a cenník hodinoviek v ADMA.

Kompaktný e-bicykel Propella

Spôsobov individuálnej mobility v mestách je dnes už veľké množstvo, no dovolíme si tvrdiť, že malé elektrické bicykle sa vzostupu popularity ešte len dočkajú. Tipom od nás je Propella Mini, vynikajúco vyzerajúci malý šíp, ktorý v kompaktnom a ľahkom tele (len 15 kilogramov) zabezpečí dojazd až 60 kilometrov. Recenzovali ho na TheNextWeb a dostal veľmi pozitívne hodnotenie. Dáte mu šancu?

https://www.youtube.com/watch?v=hUcNVkgE6Wo

 

ADMA: cenník hodinových sadzieb

Vytvoriť kvalitnú reklamnú kampaň vyžaduje kvalitných ľudí, ktorých musíte rovnako kvalitne zaplatiť. Preto by sa tieto náklady mali niekde odraziť -  vytvorili sme pre vás cenník priemerných hodinových sadzieb, ktorého cieľom je práve poskytnúť zadávateľom reklamy prehľad o hodinových sadzbách na jednotlivých pracovných pozíciách v ADMA členských agentúrach. Podrobnosti nájdete na webe ADMA.sk a tento dokument považujeme za jeden z najdôležitejších, ktorý sme ako ADMA priniesli na slovenský trh.

 

Slávny Wolfenstein 3D je tridsiatnik!

Písal sa 5. máj 1992 a herný svet zobrala útokom vôbec prvá FPSka, teda strieľačka z pohľadu prvej osoby. Wolfenstein 3D preslávil herné štúdio id Software a dočkal sa viacero pokračovaní, jeho zatiaľ posledný diel vyšiel pred piatimi rokmi a získal veľmi pozitívne recenzie. Vráťme sa však k oslávencovi - dnes si viete Wolfíka 3D zahrať veľmi jednoducho, priamo vo vašom internetovom prehliadači. I am Death incarnate!

 

https://www.youtube.com/watch?v=561sPCk6ByE

 

Jedna z najlepších reklám ma 9 minút (!)

Návrat do kancelárii. Bŕŕŕ, určite zamrazilo viacerých z vás, to skutočne mám stretnúť znova všetkých kolegov? Osobne? A toho otravného šéfa? Tak to nie! Jednoduchý a maximálne aktuálny insight spracovaný do videa, kde sa partia kolegov rozhodne, že začnú podnikať na vlastnú päsť... a samozrejme, vo všetkom im pomôžu produkty Apple. Tie si vlastne strihli hlavnú úlohu, ale skvelá exekúcia vám dá skôr filmový, ako reklamný pocit.

https://www.youtube.com/watch?v=GC5Gmkn92Bg

 

 

ADMA: ocenenia Digital PIE 2022 rozdané

Ocenenia Digital PIE 2022 pre najlepšie slovenské projekty v oblasti digitálneho marketingu za uplynulý rok sú rozdané - titul top agentúry si rovnako ako minulý rok odnáša THIS IS LOCCO. Pozrite sa spolu s nami na víťazov v kategórii Idea – napríklad na case study jedného z víťazných projektov Kraj sveta: Hrdý na to, čo v ňom nenájdeš pre klienta Košice Región Turizmus.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Mj0fB8Wq_BI

menuLevel = 2, menuRoute = news/blogy, menuAlias = blogy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 21:21