Dr.Max
StoryEditor

Lekárne Dr.Max rozšírili vedenie spoločnosti o komerčného riaditeľa

28.08.2017, 10:19
Autor:
TSTS
Od 17. júla 2017 riadi oddelenie pre predaj a marketing, obchodné oddelenie a oddelenie pre eCommerce, ktoré dovtedy neboli priamo integrované.

Lekárne Dr.Max majú na Slovensku od 17. júla 2017 nového člena tímu vedenia. Je ním Andrej Križan, ktorý zastáva novovytvorenú pozíciu komerčného riaditeľa.

Komerčný riaditeľ, Andrej Križan, je zodpovedný za plánovanie a nastavenie komerčnej stratégie spoločnosti. Riadi oddelenie pre predaj a marketing, obchodné oddelenie a oddelenie pre eCommerce, ktoré dovtedy neboli priamo integrované.

Andrej Križan má na starosti definovanie trhu, konkurenčných výhod a predikovanie obchodných príležitostí. Okrem toho je jeho úlohou rozvíjať vzťahy s existujúcimi dodávateľmi s cieľom efektívnej spolupráce a jednanie s kľúčovými klientmi a partnermi.

„Lekárne Dr.Max som sám vnímal cez osobnú skúsenosť ako miesta s ochotným a odborným personálom. K práci farmaceutov mám veľký rešpekt a je pre mňa veľkou výzvou byť súčasťou tohto tímu. Verím, že svojimi skúsenosťami prispejem k ďalšiemu rozvoju a zlepšovaniu služieb pre pacientov,“ zhodnotil svoj nástup Andrej Križan.

Novovytvorená pozícia komerčného riaditeľa vychádza z potreby zjednotiť stratégiu komunikačných kanálov spoločnosti a využiť potenciál ich synergie. Cieľom je čo najlepšie adresovať neustále vyvíjajúce sa potreby zákazníkov a poskytnúť im unikátnu starostlivosť.

Pred nástupom do lekární Dr.Max pracoval Andrej Križan 14 rokov v oblasti retailu, v rôznych krajinách, kde postupne prešiel niekoľkými pozíciami, vrátane role komerčného riaditeľa v rámci stredoeurópskeho biznisu Tesco Europe. Okrem toho bol i členom správnej rady Nadácie Tesco.

01 - Modified: 2020-09-21 12:25:53 - Feat.: - Title: Vďaka Baby Clubu Dr. Max vznikla nová uspávanka 02 - Modified: 2019-08-07 10:49:08 - Feat.: - Title: Dr.Max uvádza prvý automat na lieky na Slovensku 03 - Modified: 2018-11-13 09:35:30 - Feat.: - Title: Tvárou imidžovej kampane Dr.Max je hokejová legenda Marián Hossa
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 12:25