Kaspersky Lab
StoryEditor

Tomáš Barta je novým Corporate Sales Managerom v Kaspersky Lab pre Slovensko

28.11.2017, 09:06
Autor:
redred
Tomáš Barta prichádza po takmer štvorročnom pôsobení v spoločnosti Veracomp.

Tomáš Barta má od júla 2017 vo svojej funkcii Corporate Sales Managera spoločnosti Kaspersky Lab na starosti rozvoj obchodných aktivít v Českej republike a na Slovensku so zameraním na Enterprise Security Portfolio. Medzi jeho zodpovednosti spadá tiež vzdelávanie v oblasti IT bezpečnosti a evanjelizácia zákazníkov všetkých veľkostí, s dôrazom na SME, Enterprise, Public a Industry.

V spolupráci s Territory Channel Managerom Jindřichom Kochom budú podporovať a rozvíjať partnerskú a distribučnú sieť v Českej republike a na Slovensku.

V odvetví informačných technológií, telekomunikácií a kybernetickej bezpečnosti má Tomáš Barta vyše 14-ročné skúsenosti. Pôsobil ako na strane koncového zákazníka, telekomunikačného operátora, systémového integrátora, tak aj v pozícii distribútora, a v súčasnosti už aj na strane samotného výrobcu. Okrem iného pracoval aj na pozíciách key account managera a international business experta v spoločnosti NextiraOne (dnes Dimension Data), kde bol zodpovedný za rozvoj obchodných aktivít a poskytovanie komplexných riešení pre zákazníkov naprieč segmentmi SMB, Enterprise či Public.

Pred nástupom do Kaspersky Lab pracoval v spoločnosti Veracomp, kde rozvíjal partnerský kanál a mal celkovú zodpovednosť za rozvoj zverených výrobcov so zameraním na bezpečnostné technológie.

Kaspersky Lab patrí medzi popredné svetové spoločnosti zaoberajúce sa kybernetickou bezpečnosťou. Na trhu pôsobí už 20 rokov

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 11:22