Mars
StoryEditor

Mars predstavuje novú riaditeľku ľudských zdrojov pre Strednú Európu

18.10.2021, 16:25
Autor:
redred
Daria Maslovskaya bude zodpovedná za štyri krajiny v regióne Mars Central Europe: Maďarsko, Slovensko, Česko a Rumunsko. 

Mars, jeden zo svetovo najväčších výrobcov cukroviniek, jedál a krmív pre zvieratá, oznámil vymenovanie novej riaditeľky pre ľudské zdroje pre stredoeurópsky tím. Od 12. októbra sa k tímu v Prahe pripojila Daria Maslovskaya, ktorá je zodpovedná za štyri krajiny regiónu Mars Multisales.

Daria Maslovskaya pracuje v Marse 13 rokov v rôznych oblastiach, pozíciách a regiónoch, kde zastávala rôzne vedúce úlohy v oblasti Ľudia & Organizácia (ako Mars označuje ľudské zdroje). Posledné tri roky pracovala ako riaditeľka v Rusku a Bielorusku pre spoločnosť Royal Canin, ktorá je súčasťou podnikania Mars, kde viedla talentovú agendu aj organizačný vývoj v rýchlo rastúcom ruskom obchode.

Na svojej novej pozícii riaditeľky ľudských zdrojov bude Daria zodpovedná za štyri krajiny v regióne Mars Central Europe: Maďarsko, Slovensko, Česko a Rumunsko. 

„Mars má jedinečnú firemnú kultúru, ktorá kladie veľký dôraz na pohodu a rozvoj spolupracovníkov, ako nazývame našich zamestnancov. Všetci máme možnosť rásť nielen vertikálne, ale aj horizontálne, čo znamená, že máme príležitosť sa neustále učiť a budovať svoju kariéru a zároveň skúšať rôzne oblasti, pozície a regióny. Veľmi sa teším na ďalší krok v mojej kariére, v rámci ktorého sa pripojím k úžasnému tímu spoločnosti Mars Central Europe,“ povedala Daria Maslovskaya.

​Mars vstúpil na slovenský trh v roku 1992. Od roku 2016 pôsobí na slovenskom trhu prostredníctvom spoločnosti Mars Multisales Central Europe, ktorá spája český, slovenský, rumunský a maďarský trh. Organizácia s viac ako 500 zamestnancami dnes pôsobí v troch kategóriách: cukrovinky (čokoláda, žuvačky a cukrovinky), potraviny (ryža a omáčky) a výživa domácich zvierat.

Okrem toho Mars prevádzkuje v regióne dva zo svojich najväčších závodov v segmentoch, vrátane továrne v Csongrád-Bokros v Maďarsku, v ktorej sa vyrába suché krmivo a dobroty pre zvieratá, a zariadenia na výrobu čokoládových cukroviniek vrátane vývojového centra pre cukrárske výrobky v Poříčí nad Sázavou v Českej republike.

01 - Modified: 2021-08-13 14:48:13 - Feat.: - Title: Novým manažérom spoločnosti Mars pre slovenský trh sa stal Radovan Veselý 02 - Modified: 2021-06-15 07:29:10 - Feat.: - Title: Spoločnosť Mars v novej kampani značky Orbit oslavuje "veľký comeback" 03 - Modified: 2021-01-28 07:24:18 - Feat.: - Title: Mars spúšťa kampaň #HereToBeHeard na podporu rodovej rovnosti 04 - Modified: 2017-10-30 15:02:32 - Feat.: - Title: Halloween v reklamách. Mars so sériou hororov a Burger King už tradične rozdáva zadarmo
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 08:05