StoryEditor

Agentúra daren & curtis má nového marketingového manažéra

09.01.2018, 10:55
Autor:
rmrm
Do agentúry prichádza posila z mobilného operátora 4ka.

Reklamná agentúra daren & curtis má od začiatku roka 2018 nového marketingového manažéra. Je ním Pavel Ďurík, ktorý v oblasti marketingu a komunikácie pôsobí viac ako 10 rokov. Do agentúry prichádza po vyše dvojročnom pôsobení na pozícii PR manažéra a hovorcu mobilného operátora 4ka.

Jeho úlohou v reklamnej agentúre bude budovanie značky daren & curtis a udržiavanie dobrých vzťahov s klientmi. Zároveň bude zodpovedný za internú komunikáciu a komplexnú ATL a BTL komunikáciu spoločnosti. V reklamnej agentúre bude úzko spolupracovať s riaditeľom kreatívneho tímu Michalom Salvom a zodpovedať sa bude priamo CEO agentúry Jakubovi Čechovi.

„Táto pozícia mi je šitá, takpovediac, priamo na telo a dáva mi tak priestor uplatniť moje doterajšie skúsenosti v novom prostredí fullservisovej reklamnej agentúry. Okrem toho s Jakubom Čechom, ako majiteľom firmy, si ľudsky aj profesionálne mimoriadne rozumieme, čo dáva výborný predpoklad pre úspešnú spoluprácu,“ hovorí Pavel Ďurík, marketingový manažér reklamnej agentúry daren & curtis.

Pevel Ďurík pred nástupom k mobilnému operátorovi pôsobil v medzinárodnej komunikačnej agentúre Grayling, kde zastrešoval lokálne komunikačné kampane pre pobočku spoločnosti Google na Slovensku, ako aj pre ďalších medzinárodných klientov z oblastí informačných technológií a energetiky.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 06:45