StoryEditor

Tatra banka a Raiffeisen banka majú nového riaditeľa komunikácie a stratégie značiek

21.02.2018, 09:00
Autor:
rmrm
Petra Mažerika nahrádza Tomáš Tencer.

Tomáš Tencer začínal v Tatra banke v máji v roku 2017 ako konzultant pre podporu digitálneho predaja, aby sa už o 3 mesiace neskôr stal vedúcim novovytvoreného oddelenia digitálneho predaja.

Tomáš Tencer prináša na novú pozíciu silné know-how z oblasti user experience managementu, performence managementu s dôrazom na ROI a zvyšovanie efektívnosti, analýzy v online a omni-channel prostredí, a tvorby online kampaní. V Tatra banke zastreší stratégiu značiek Tatra banka a Raiffeisen banka, brand management, online a web stratégiu, public relations, eventy a sponzoring.

„Vážim si, že budem mať možnosť viesť tím skvelých a talentovaných ľudí. Som si istý, že vďaka nemu, silnému produktovému portfóliu a inováciám sa nám spoločne podarí posilniť trhovú pozíciu Tatra banky. Príležitosti a výzvy, ktoré máme pred sebou, sú obrovské. Verím, že sa mi podarí uplatniť aj skúseností z telekomunikačného priemyslu, kde je digitálny marketing ako aj samotný pohľad na klientsku skúsenosť výrazne zameraný na využitie dostupných dát,“ vyjadril sa Tomáš Tencer.

Tomáša vnímam ako talentovaného marketéra a manažéra a veľmi sa teším na to, že jeho výnimočné skúsenosti a vhľad do digitálneho marketingu a predaja posunú Tatra banku výrazne vpred,“ dodáva Michal Liday, generálny riaditeľ Tatra banky.

​Tomáš Tencer svoju profesijnú kariéru odštartoval v roku 2004 v Telekome na pozícii Data solutions and multimedia services support specialist. Koncom roka 2005 prešiel do spoločnosti Orange, ktorej súčasťou sa stal na takmer 12 rokov. Ako Head of Digital Marketing bol v posledných 2 rokoch svojho pôsobenia zodpovedný za tvorbu digitálnej marketingovej stratégie ako aj tvorbu a optimalizáciu procesov na zvyšovanie efektívnosti aktivít v digitálnom marketingu. Jeho tím priamo prispieval k rozvoju webovej stránky, vrátane e-shopu a online starostlivosti o zákazníka, ako aj mobilných aplikácií a kampaní.

Čo sa týka pozícií vedúci komunikácie a stratégie značky Tatra banka a vedúci komunikácie a stratégie značky Raiffeisen banka, tie ostávajú bez zmeny. Vedúcou oddelenia komunikácie a stratégie značky Tatra banka je Karin Uličná a vedúcim oddelenia komunikácie a stratégie značky Raiffeisen banka je Viktor Beličák.

Peter Mažerík pôsobil vo funkcii od februára 2016, kedy nahradil Miladu Halovú, ktorá odišla na materskú dovolenku.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
15. apríl 2024 05:57