KTT
StoryEditor

Marketing Kúpeľov Trenčianske Teplice má novú posilu

15.03.2018, 15:40
Autor:
TSTS
Marketingovou manažérkou sa stala Barbora Zajačková.

V roku 2018 Kúpele Trenčianske Teplice svoju marketingovú a komunikačnú stratégiu budú realizovať pod taktovkou novej posily - marketingovej manažérky Barbory Zajačkovej. V jej hlavnej kompetencii sú príprava, koordinácia, vyhodnocovanie marketingových a PR aktivít ako aj príprava a realizácia nových kultúrnych podujatí v Kúpeľoch Trenčianske Teplice. Súčasťou jej agendy bude aj komunikácia s médiami, PR a mediálnymi agentúrami i klientskymi centrami kúpeľov. Pozícia na marketingovom oddelení v kúpeľoch taktiež obnáša aj správu webu a sociálnych sietí, prípravu propagačných materiálov a rozvíjanie internej komunikácie.

Zaujímavou časťou pozície Barbory Zajačkovej v kúpeľoch sú aj niektoré kultúrne projekty, ktoré Kúpele Trenčianske Teplice organizujú. Jedným z nich je aj „Literárna jar“, ktorá bola odštartovaná 1. marca v spolupráci s Oblastnou organizáciou cestovného ruchu (OOCR) a mestom Trenčianske Teplice.

 „V „Literárnej jari“ kladieme dôraz na to, že v Trenčianskych Tepliciach neliečime „len“ telo vodou, ale aj dušu kultúrou. V tomto ročníku chceme významne posilniť túto koncepciu, urobiť väčšie a významnejšie akcie ako v minulosti. Chceme našim kúpeľným hosťom, a všetkým, ktorí kúpeľné mestečko navštívia v týždňoch od marca do júna, dopriať pocit, že Teplice doslova „dýchajú“ literatúrou. Podarilo sa nám dohodnúť spoluprácu s významnými slovenskými osobnosťami literatúry ako je napr. Dado Nagy. Jej výsledkom budú, verím, veľmi hodnotné besedy so súčasnými slovenskými autormi rôznych žánrov. Zavíta k nám Ľubomír Feldek, Katarína Nádaská, Nora Lauková a  mnohí ďalší slovenskí autori a autorky. Literárnu jar u nás zavŕši svojím mrazivým literárnym vystúpením Robert Roth. Rozhodne sa je na čo tešiť,“ uviedla Barbora Zajačková

V minulosti pracovala Barbora Zajačková na rôznych pozíciách v žurnalistike, napríklad v denníku Nový čas vydavateľstva Ringier Axel Springer (oddelenie Politika), i na strane klienta ako marketingová a PR manažérka pre Black and White Golf resort Bratislava. V posledných rokoch pôsobila v štátnej službe ako tlačová tajomníčka Odboru komunikácie s médiami a verejnosťou Kancelárie Národnej rady SR a následne ako tlačová tajomníčka Úradu podpredsedu vlády pre investície a informatizáciu.

Významne sa osobne angažuje aj v oblasti CSR, je zakladateľkou občianskeho združenia ASTUS, o.z. (Asociácia Tuberóznej sklerózy), kde dodnes pôsobí ako predsedníčka organizácie a jej dobrovoľníčka.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 12:15