Philip Morris Slovakia
StoryEditor

Philip Morris Slovakia má nového manažéra komunikácie

22.03.2018, 10:44
Autor:
redred
Juraj Králik prišiel do Philip Morris z Microsoftu.

Philip Morris Slovakia s.r.o., najväčší distribútor tabakových výrobkov v Slovenskej republike, posilnil oddelenie Corporate Affairs. Juraj Králik nastúpil na pozíciu manažéra pre komunikáciu v druhej polovici minulého roka. Do jeho kompetencií spadá externá komunikácia, časť internej komunikácie a CSR projekty.

Do spoločnosti Philip Morris prišiel z Microsoftu, kde zastrešoval produktové a korporátne PR pre Českú a Slovenskú republiku.  

„Philip Morris je pre mňa veľkou výzvou. Transformácia, akou spoločnosť momentálne prechádza, je nevídaná, o to viac v tabakovom sektore, ktorý je všeobecne považovaný za veľmi konzervatívny. Vízia spoločnosti, prestať jedného dňa predávať cigarety a prinášať dospelým fajčiarom menej rizikové alternatívy ku klasickým cigaretám, ktoré sú podložené vedou a výskumom, je veľmi ambiciózna a komunikačne náročná. O to viac som odhodlaný prispieť k jej napĺňaniu,“ povedal Juraj Králik, manažér komunikácie Philip Morris Slovakia.

Juraj Králik pôsobí v oblasti PR a komunikácie viac ako 13 rokov. Svoju kariéru začínal v spoločnosti Procter & Gamble na oddelení externých vzťahov, kde mal na starosti produktové PR, CSR programy a uvádzanie značiek na trh. Od roku 2010 bol zodpovedný za produktové PR značiek Gillette, Pampers, Old Spice, Braun a Duracell pre Česko, Slovensko, Maďarsko, Slovinsko a Chorvátsko. Neskôr pôsobil v Prahe a viedol oddelenie externých vzťahov pre Česko a Slovensko, bol tiež členom tímu zodpovedného za projekty v celej strednej Európe. Po návrate na Slovensko prijal ponuku vybudovať oddelenie marketingu a komunikácie v spoločnosti c2i v Dunajskej Strede. Od roku 2016 mal na starosti produktové a korporátne PR v Microsofte, kde bol zodpovedný za divízie Azure, Office a verejný sektor. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 15:41