StoryEditor

ŠKODA AUTO Slovensko má novú PR manažérku

10.04.2018, 11:34
Autor:
redred
Od apríla sa ňou stala Lenka Kalafut Lendacká, ktorá na pozícii nahradila Romana Rajtára.

Nová PR manažérka spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko, Lenka Kalafut Lendacká, má dlhoročné skúsenosti v oblasti PR a externej komunikácie. Od júna 2013 pracovala ako špecialistka externej komunikácie a hovorkyňa Poštovej banky. Predtým pôsobila v PR agentúre AMI Communications, kde mala na starosti komunikáciu klientov z oblasti FMCG, dopravy a energetiky.

Roman Rajtár pôsobil vo funkcii PR manažéra ŠKODA AUTO Slovensko päť rokov a aktuálne odchádza do centrály ŠKODA AUTO v Prahe. Na oddelení medzinárodného marketingu bude viesť tím zodpovedajúci za globálnu marketingovú stratégiu značky ŠKODA.

Po dlhoročnom pôsobení v oblasti komunikácie nastal čas posunúť sa ďalej, preto som rád prijal ponuku z centrály našej značky. Verím, že svojimi skúsenosťami prispejem k upevňovaniu pozície úspešnej značky ŠKODA na globálnom trhu,“ hovorí Roman Rajtár.

Roman Rajtár vyštudoval Marketingovú komunikáciu na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Do spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko prišiel v roku 2013 z PR agentúry AMI Communications Slovakia, kde sa špecializoval na korporátnu, produktovú a krízovú komunikáciu pre viaceré spoločnosti z oblasti automotive, energetiky a healthcare.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 16:29