StoryEditor

Business Lease Slovakia má novú obchodnú riaditeľku

12.04.2018, 09:14
Autor:
redred
Manažérsky tím posilňuje Patrícia Valachovičová.

Spoločnosť Business Lease Slovakia má novú obchodnú riaditeľku. Stala sa ňou Patrícia Valachovičová, ktorá na pozíciu prichádza zo spoločnosti Profesia.

„Patrícia je dynamická osobnosť so silným obchodným duchom a zmyslom pre inovácie. Je skúsenou manažérkou, ktorá má bohaté skúsenosti s vedením ľudí,“ konštatuje k výberu výkonná riaditeľka Business Lease Slovakia Lucia Čišková.

Patrícia Valachovičová prichádza z pozície obchodnej a eventovej riaditeľky spoločnosti Profesia, kde od roku 2013 zodpovedala za finančné plánovanie, starostlivosť o TOP klientov, akvizície, nastavovanie sales procesov a kampaní a podobne. Funkciu preberá od Lucii Čiškovej, ktorá je od januára tohto roku novou výkonnou riaditeľkou Business Lease Slovakia. Lucia Čišková sa ako obchodná riaditeľka zaslúžila o rast portfólia klientov a celkového vozidlového parku, ktorý v priebehu ostatných štyroch rokov vzrástol o 60 %. Od roku 2015 sa zároveň aktívne venovala oblasti rozvoja elektromobility na Slovensku a vďaka know-how holandskej materskej spoločnosti a spolupráci s lokálnymi partnermi dokázala Business Lease Slovakia produkt elektromobility dostať aj do slovenských firiem.

„Ak by som mala svoje nové pôsobenie definovať dvomi slovami, tak by to boli rešpekt a zodpovednosť. Vážim si príležitosť byť súčasťou spoločnosti, ktorá počas svojho 20-ročného pôsobenia na slovenskom trhu potvrdila svoju výnimočnosť a férový a proklientsky prístup. Chcem nadviazať na tieto hodnoty, posilňovať ich a rozvíjať v spolupráci so všetkými spolupracovníkmi v Business Lease a obchodnými partnermi,“ podotkla k menovaniu Patrícia Valachovičová.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 13:27