StoryEditor

Doterajší riaditeľ českej a slovenskej pobočky DKV prechádza na novú pozíciu

30.08.2018, 10:14
Autor:
(red)(red)
Ondřej Pavlík nastupuje na pozíciu riaditeľa pre pre región severnej, strednej a východnej Európy a Turecka.

Doterajší riaditeľ českej a slovenskej pobočky DKV Ondřej Pavlík prechádza na pozíciu regionálneho riaditeľa pre oblasť Východná Európa, ktorá zahŕňa pobočky DKV v Škandinávii, Pobaltí, Poľsku, Česku a Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Slovinsku a na Balkáne, v Turecku a Rusku. Bude tak riadiť jeden z dvoch regiónov (Západná Európa a Východná Európa), v ktorých má spoločnosť DKV rozdelené svoje aktivity.

„Mojou hlavnou úlohou bude zaistiť pokračovanie silného rastu DKV v regióne, úspešne zaviesť DKV Box Europe, zvýšiť mieru digitalizácie služieb pre zákazníkov a expandovať prostredníctvom akvizícií do nových krajín a obchodných kanálov,“ hovorí Ondřej Pavlík a dodáva: „Oprieť sa chcem o tím skúsených manažérov, ktorí vedú pobočky v jednotlivých krajinách regiónu.“

Ondřej Pavlík viedol českú a slovenskú pobočku DKV Euro Service, ktorá je jednou z vedúcich servisných spoločností v oblastiach logistiky a cestnej prepravy v Európe, od roku 2009. Za ten čas sa obrat ním riadených pobočiek zvýšil o 250 percent. Ondřej Pavlík bude na svojej novej pozícii zodpovedať priamo Management Boardu DKV KG v Ratingene, sídliť bude v Prahe.

Pred príchodom do DKV pôsobil, od roku 1994, v odbore informačných technológií, naposledy v spoločnosti Tech Data ako jej výkonný riaditeľ. Je absolventom Prírodovedeckej fakulty Univerzity Palackého v Olomouci a získal titul MBA na University of Calgary.

Nový riaditeľ českej a slovenskej pobočky bude menovaný v blízkej budúcnosti, Ondřej Pavlík teda zostáva dočasne aj v ich vedení.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 09:22