PR.Konektor
StoryEditor

Agentúra PR.Konektor má nového šéfa

06.09.2018, 08:57
Autor:
rmrm
Na pozícii Client Service Directora nahradil Filipa Švaňu.

Novým šéfom slovenskej pobočky PR agentúry PR.Konektor sa od júla tohto roku stal Matúš Stračiak, ktorý v oblasti PR pôsobí 10 rokov. Na pozícii nahradil Filipa Švaňu.

Matúš Stračiak v minulosti pracoval ako PR konzultant pre klientov z oblasti zdravotníctva, kultúry a priemyslu. Neskôr sa stal hovorcom Fakultnej nemocnice Trnava, odkiaľ jeho profesionálne kroky smerovali na Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR, kde pôsobil ako riaditeľ komunikácie. Počas svojej kariéry poskytoval taktiež konzultačné služby pre viaceré ústredné orgány štátnej správy. Momentálne riadi slovenskú pobočku PR agentúry PR.Konektor z pozície Client Service Directora.

„Našim cieľom je klientom aj naďalej poskytovať okrem štandardných profesionálnych PR služieb, najmä efektívnu integrovanú komunikáciu rozšírenú o nové komunikačné nástroje. Už čoskoro predstavíme slovenským existujúcim aj potenciálnym klientom aplikáciu pre rozšírenú realitu ARnie, či HR nástroj postavený na mobilnej a webovej aplikácii Moood,“ povedal Jaroslav Duroň, partner PR.Konektor a dodáva: „Veríme, že Matúš Stračiak ako nový líder slovenskej pobočky PR.Konektor je prínosom pre rozvoj nových obchodných príležitostí, kontinuálne napredovanie slovenského tímu a agentúry ako celku.“

01 - Modified: 2022-05-13 12:17:22 - Feat.: - Title: Testovacia platforma Testuj.to vstupuje na Slovensko. Spolupracovať bude s agentúrou PR.Konektor 02 - Modified: 2018-08-15 12:04:54 - Feat.: - Title: Seriál Asociácie PR agentúr: Aj školu môžeš lajkovať!
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 17:38