StoryEditor

PR Clinic rozširuje vedenie. Prichádza Filip Švaňa

03.10.2018, 11:05
Autor:
rmrm
Na pozícii COO tak vo vedení agentúry doplní Juraja Danielisa a Martina Dobiša.

Filip Švaňa je novou posilou agentúry PR Clinic. Filip Švaňa, ktorý donedávna viedol PR.Konektor, nastupuje na pozíciu COO (chief operating officer). Vo vedení agentúry tak doplní Juraja Danielisa a Martina Dobiša. PR Clinic súčasne posilňuje aj klientsky servis, do tímu prichádza exnovinárka a PR manažérka Anna Vojteková.

PR Clinic

„PR Clinic dlhodobo vnímam ako trhovú jednotku v korporátnej komunikácii, reputation manažmente a krízovej komunikácii, čo sú oblasti s veľkým potenciálom, aj s ohľadom na rast sociálnych sietí. Jedným z mojich cieľov bude popri vedení klientskych tímov a práce pre klientov ešte viac rozvinúť produktovú komunikáciu, prácu s influencermi a 360-stupňové kampane, ktorým som sa dosiaľ intenzívne venoval,“ povedal Filip Švaňa.

„S Filipom prichádza okrem bohatých skúseností i všestrannosť a leadership. Reputácia je pre firmy a ich produkty kľúčová, no v dnešných časoch rýchlych komunikačných platforiem mimoriadne krehká. V PR Clinic preto prijímame len skúsených a overených odborníkov, čo je predpokladom našej ďalšej expanzie i mimo lokálneho trhu,“ hovorí Juraj Danielis.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 15:07