StoryEditor

Sygic bude mať nového šéfa globálnej komunikácie značky

31.12.2018, 15:03
Autor:
rmrm
Daniela Vunhu odchádza z pozície Head of Global PR and Brand Communication. Jej agendu preberie Marek Lelovič.

K 1. januáru odchádza zo spoločnosti Sygic Daniela Vunhu, ktorá viedla globálnu komunikáciu značky Sygic. Jej agendu preberie Marek Lelovič, ktorý je členom jej tímu od júna 2018 na pozícii Global PR Specialist. Do Sygicu prišiel zo spoločnosti ESET, kde takmer 6 rokov pôsobil na pozícii Global Digital PR. 

„Sygic je rovnako ako ESET špičkou vo svojou odbore. Som rád, že sa mi podarilo znovu zakotviť na globálnom PR, aj keď je to na Slovensku veľmi úzkoprofilová pozícia,“ hovorí Marek Lelovič a dodáva: „S Dankou sme od začiatku tvorili skvelý tím a ohúrilo ma, aký kus skvelej roboty za sebou nechala. Nových výziev sa nebojím a teším sa na rok 2019. Bude to jazda.“

Marek začal svoju profesionálnu dráhu ako redaktor v tlačovej agentúre SITA, kde strávil 7 rokov.

Daniela Vunhu pracovala v Sygicu takmer šesť rokov. „Pracovať s médiami po celom svete bola pre mňa úžasná skúsenosť a škola zároveň. Globálny mediálny trh je obrovské ihrisko a som vďačná, že som dostala príležitosť a dôveru byť súčasťou Sygic tímu,“ hovorí Daniela Vunhu.

Daniela sa bude okrem vlastnej značky Marinela, ktorú uviedla v roku 2016, naďalej venovať globálnej komunikácii. „Na Slovensku je mnoho firiem a startupov, najmä z oblasti IT, ktoré majú potenciál uspieť za hranicami Slovenska. Teším sa, že budem mať priestor pomáhať malým a stredným firmám komunikovať svoje produkty a služby na zahraničných trhoch, “ dodáva Daniela Vunhu.

Daniela od septembra 2018 pôsobí na Katedre marketingovej komunikácie Univerzity Komenského v Bratislave, kde vedie hodiny zamerané na Global Public Relations.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 16:54