StoryEditor

Pavel Hadrbolec je novým riaditeľom financií v Slovak Telekome a T-Mobile Czech Republic

02.04.2019, 15:34
Autor:
TSTS
Na pozícii strieda Stephana Egera, ktorý po štyroch rokoch pôsobenia odchádza na vlastnú žiadosť.

Novým riaditeľom finančnej divízie Slovak Telekom a T-Mobile Czech Republic sa od 1. apríla 2019 stal Pavel Hadrbolec. Na pozícii strieda Stephana Egera, ktorý po štyroch rokoch pôsobenia odchádza na vlastnú žiadosť. Pavel Hadrbolec bude mať na starosti všetky finančné operácie spoločnosti a zodpovedný bude za český i slovenský trh.

Pavel Hadrbolec (42) má bohaté skúsenosti v telekomunikačnom odvetví. V roku 2000 nastúpil do vtedajšieho Oskara (dnes Vodafone), kde sa na rôznych analytických a projektových pozíciách staral o dlhodobé plánovanie a cash flow, čím pomohol priviesť na český trh tretieho operátora. Od roku 2004 pôsobil v T-Mobile Czech Republic, kde pôsobil na viacerých odborných i manažérskych postoch na finančnej divízii a zohral dôležitú úlohu v integrácii spoločností T-Systems i GTS. Uplynulé tri roky bol Hadrbolec viceprezidentom performance managementu pre Európu v materskej spoločnosti Deutsche Telekom.

„Veľmi sa teším na spoluprácu so všetkými kolegami na Slovensku i v Českej Republike. Verím, že budeme v oboch krajinách pokračovať v plnení úlohy kľúčového hráča, ktorý pre svojich zákazníkov poskytuje tie najlepšie služby,“ dodáva ku svojmu nástupu Pavel Hadrbolec.

Pavel Hadrbolec je ženatý a má dve deti. Voľné chvíle najradšej trávi aktívne s rodinou, najčastejšie sa venuje lyžovaniu, behu a bicyklovaniu. Medzi jeho záľuby patrí aj cestovanie, sledovanie dobrých filmov či počúvanie audiokníh.

Stephan Eger (51) začal pracovať v materskej spoločnosti Deutsche Telekom v roku 2007 ako manažér vzťahov s investormi. Na pozíciu finančného riaditeľa českého T-Mobile nastúpil v roku 2015, o rok neskôr aj na rovnaký post v Slovak Telekome. Ako finančný riaditeľ zohral kľúčovú úlohu v návrate oboch spoločností k rastu výnosov a aj ich užšej spolupráci.

„Chcel by som sa Stephanovi poďakovať za všetko, čo pre naše spoločnosti urobil. Ako riaditeľ financií mal zásadnú úlohu v tom, že sa T-Mobile a Slovak Telekom zaradili k najúspešnejším pobočkám na európskom trhu,“ uviedol José Perdomo Lorenzo, generálny riaditeľ T-Mobile Czech Republic a Slovak Telekom a dodal: „Rád by som Stephanovi zaželal veľa úspechov na jeho ďalšej kariérnej ceste a zároveň privítal Pavla, ktorý sa po skúsenosti v našej materskej spoločnosti vráti späť do lokálnej roly a zapojí do výziev, ktoré nás čakajú na oboch trhoch.“

01 - Modified: 2024-03-08 13:41:27 - Feat.: - Title: Rodina je ten najdôležitejší tím, odkazuje Telekom v novej kampani s Brankom Radivojevičom 02 - Modified: 2023-10-12 10:07:46 - Feat.: - Title: Telekom si v novom spote pripomenul tragédiu na Zámockej. Hovorí, že LGBTI+ komunita nemá žiť v strachu 03 - Modified: 2023-10-10 09:34:32 - Feat.: - Title: Ako si nájsť svoju cestu k úspechu na sociálnych sieťach a neohýbať trendy 04 - Modified: 2023-09-20 12:09:54 - Feat.: - Title: Telekom v novej kampani posúva hranice nekonečna 05 - Modified: 2023-10-04 08:45:13 - Feat.: - Title: Film TV reklama: Skutočné pohodlie s WOW wifi je svieže a má super casting
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 13:05