StoryEditor

Paolo Iannone sa stal General Managerom UniCredit Bank

04.04.2019, 10:19
Autor:
TSTS
Paolo Iannone má štyridsaťročné bohaté skúsenosti v rámci skupiny UniCredit.

UniCredit Bank zmenila organizačnú štruktúru riadenia vrcholového vedenia. Paolo Iannone, zástupca generálneho riaditeľa a podpredseda predstavenstva, sa stal General Managerom.

Okrem existujúcich oblastí obchodného riadenia retailového, privátneho, firemného a investičného bankovníctva a divízie Global Banking Services bude Paolo Iannone po novom viesť pobočku Slovensko a podporné útvary, konkrétne Ľudské zdroje a Identita a komunikácia. Zároveň zostane vo funkcii podpredsedu predstavenstva a bude reportovať predsedovi predstavenstva banky, Jakubovi Dusílkovi.

Paolo Iannone má štyridsaťročné bohaté skúsenosti v rámci skupiny UniCredit, z toho dvadsať rokov pôsobil na najvyšších manažérskych pozíciách. V UniCredit Bank v Českej republike za viac než desať rokov v najvyššom vedení pripravil a implementoval transformáciu banky do plnohodnotnej univerzálnej banky.

Pred pôsobením na českom a slovenskom trhu bol Paolo Iannone podpredsedom predstavenstva v poľskej Bank Pekao. Predtým bol v skupine UniCredit zodpovedný za rozvoj retailového bankovníctva v divízii New Europe.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 15:37