Webnode
StoryEditor

Spoločnosť Webnode má nového CEO

15.04.2019, 11:39
Autor:
TSTS
Stal sa ním Josef Hos.

Spoločnosť Webnode so zastúpením pre celý svet, predstavuje nového výkonného riaditeľa(CEO) Josefa Hosa. Josef Hos nadobudol bohaté skúsenosti s online marketingom, e-commerce, biznis modelom „freemium“, produktovým manažmentom a riadením prevádzky na podporu obchodu a marketingu počas svojho pôsobenia v spoločnostiach Avast a AVG, kde strávil 13 rokov.

„Je pre mňa veľkou cťou a výzvou zhostiť sa vedenia spoločnosti ako je Webnode. Mojím dlhodobým cieľom je zaistiť úspešnú budúcnosť, čo znamená hlavne lepšie pochopiť vnímanie potrieb zákazníka a taktiež naše ponuky rozvíjať a rozšíriť,“ hovorí Jozef Hos a dodáva: „Mojím osobným cieľom je zúročiť svoje dlhoročné skúsenosti a tiež sa naučiť niečo nové.“

Josef Hos pracoval 8 rokov v IT prostredí orientovanom na dáta a zákazníkov. Svoju kariéru začal v spoločnosti Moravia IT, ktorá je globálnym poskytovateľom služieb softwarovej lokalizácie a testovania, kde zastával pozíciu softvérového vývojára a pracoval na interných aplikáciách a UX dizajne. Následne prešiel do AVG, kde zastrešoval globálne weby a aplikoval na nich nové prívetivejšie prostredie, navrhoval tiež prvé kampane samotných produktov. Ďalších 10 rokov strávil v Avaste, kde bol na pozíciách viceprezident globálneho obchodu, senior viceprezident pre produkty a priebeh spotrebiteľskej divízie, senior viceprezident a generálny riaditeľ pre riešenie Cleaner. Najzaujímavejším projektom spoločnosti Avast bol návrh a vývoj komunikačnej platformy so zákazníkom (in-product) a taktiež nasadenie e-commerce platformy pre celosvetový obchod s dôrazom na optimalizáciu pre lokálne trhy.

Vo voľnom čase sa Josef Hos venuje všeobecným kreatívnym činnostiam, ako sú fotografovanie alebo tvorba elektronickej hudby. Rovnako rád má kvalitné vína, technológie a zaujímavé autá.

Medzinárodná spoločnosť Webnode je na slovenskom trhu už od roku 2008. Zastúpenie má vo viac ako 40 krajinách po celom svete. Dnes má svoju internetovú adresu vďaka Webnode už viac ako 30 miliónov používateľov.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. apríl 2024 01:12