StoryEditor

Heineken Slovensko má novú manažérku pre korporátne vzťahy

03.07.2019, 11:46
Autor:
rmrm
Stala sa ňou Helena Windisch, ktorá na pozícii nahradila Hanu Šimkovú.

Novou manažérkou pre korporátne vzťahy a hovorkyňou spoločnosti Heineken Slovensko sa od 1. júla 2019 stala Helena Windisch. V rámci svojej pracovnej agendy bude zodpovedná za oblasť externej a internej komunikácie, public affairs, budovanie korporátnych vzťahov a rozvoj oblasti spoločenskej zodpovednosti. Stáva sa zároveň hovorkyňou spoločnosti.

Teším sa na nové výzvy z pozície manažérky korporátnych vzťahov spoločnosti Heineken Slovensko. Verím, že sa mi podarí zúročiť dlhoročné skúsenosti a prispieť k rozvoju pozitívneho imidžu lídra na slovenskom pivnom trhu,“ uviedla Helena Windisch.

Helena Windisch v minulosti zastávala viaceré funkcie v oblasti korporátnej komunikácie, PR a CSR na strane komunikačných agentúr i nadnárodných korporácií ako sú Sony, Foxconn a ESET. Svoje skúsenosti priebežne dopĺňala vzdelávaním. Je absolventkou Ekonomickej Univerzity v Bratislave a Notthigham Trent Universtity London. Ako líderka viedla svoj tím, ktorý bol zasadený v multikultúrnom prostredí. Baví ju vytvárať a rozvíjať motivujúce pracovné prostredie a inšpirovať ľudí k objaveniu vlastného potenciálu. Na pozícii manažérky pre korporátne vzťahy Helena Windisch nahradila Hanu Šimkovú, ktorá sa komunikácii v spoločnosti venovala desať rokov.

„Stoja predo mnou nové osobné a profesionálne výzvy, ktoré som sa rozhodla v nasledujúcich mesiacoch bližšie preskúmať a samostatne sa venovať tomu, čo ma najviac napĺňa a baví – práci s ľuďmi, tímami, ich rozvoju a komunikácii. Na prahu, tejto pre mňa veľkej životnej zmeny, by som sa rada poďakovala celému tímu za úžasných desať rokov, ktoré preverili všetky moje dovtedajšie osobné limity, veľa ma naučili a priniesli mi množstvo užitočného poznania. Zo všetkých mojich doterajších pracovných skúseností, bola táto v Heineken Slovensko najdlhšia aj najintenzívnejšia. O to viac bude aj naďalej rezonovať v mojom srdci, o to viac budem spomínať na spoločné zážitky, úspechy a priateľstvá,“ dodáva Hana Šimková.

01 - Modified: 2024-03-01 13:11:30 - Feat.: - Title: Už aj Slovákov poteší nový český prémiový ležiak Krušovice Bohém 02 - Modified: 2023-09-13 12:08:19 - Feat.: - Title: Heineken Slovensko reaguje na revolúciu v gastro segmente: pomáha aj HoReCa akadémiou 03 - Modified: 2023-08-02 12:00:47 - Feat.: - Title: Veľká personálna zmena v HEINEKEN Slovensko. Firma má nového šéfa 04 - Modified: 2023-08-03 10:13:31 - Feat.: - Title: THIS IS LOCCO a HEINEKEN úplne ovládli kategóriu Vizuál 05 - Modified: 2023-05-02 07:36:09 - Feat.: - Title: Zlatý Bažant už nie je to, čo býval: Značka prichádza s prekvapivým a odvážnym komunikačným konceptom
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 11:30